Βιβλία

Σελίδα αποτελεσμάτων 1 απο 2
Τα κοσμογονικά γεγονότα πριν και μετά το 5508 π.Χ.

Χρονολογική ταξινόμηση της εξέλιξης του γένους και του πολιτισμού των ανθρώπων της Γης κατά τα τελευταία 50000 χρόνια....

Ελληνική Ιστορία: Προϊστορία και αρχαϊκοί χρόνοι

Ένα πλήρες εγχειρίδιο της ελληνικής ιστορίας, από την προϊστορική εποχή έως τις μέρες μας, προσφέρει στο αναγνωστικό της κοινό η "Καθημερινή", από την Κυριακή, 20 Ιουνίου. Πρόκειται για την "Ελληνική Ιστορία" της Εκδοτικής Αθηνών, στην οποία παρουσιάζεται με τρόπο συνοπτικό και κατανοητό η πολυτάραχ...

Προ-ιστορικές διαδρομές

Οι απανταχού της γης πρόγονοι φέρθηκαν με γενναιοδωρία στους σύγχρονους. Μας κληροδότησαν τη γλώσσα, τη γραφή, θαυμαστά μνημεία, εντυπωσιακά επιτεύγματα, ακόμη και τους εαυτούς τους, τα κρανία και τα απολιθώματά τους. Μας φιλοξένησαν στον κόσμο τους, μας επέτρεψαν να τον κοιτάξουμε με τα μάτια τους ...

Ιστορία του ελληνικού έθνους

Η "Ιστορία του Ελληνικού Έθνους" του Κωνσταντίνου Παπαρρηγόπουλου αποτέλεσε έργο ορόσημο της ελληνικής ιστοριογραφίας. Η οξυδερκής πένα του Παπαρρηγόπουλου κατάφερε να ανασκευάσει τις κατηγορίες περί μη καθαρότητας της ελληνικής φυλής που διατυπώθηκαν στις απαρχές του ελληνικού κράτους, να αποδείξει...

Οι απανταχού της γης απόγονοι μεταναστών ελλήνων

Στο βιβλίο μου αυτό αναφέρομαι στις απανταχού της Γης μεταναστεύσεις Ελλήνων. Με τις αποκρυπτογραφήσεις ευρεθεισών βραχογραφιών και επιγραφών σε λίθινες πλάκες, προσπαθώ να βεβαιώσω πως παντού σε όλες τις χώρες των ηπείρων της γης, μετανάστευαν, κατοικούσαν και κατοικούν ακόμη και σήμερα απόγονοι με...

Έλληνες η αληθινή προϊστορία: Λάπιθες, Περραιβοί

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Έλληνες η αληθινή προϊστορία: Λάπιθες, Περραιβοί στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Έλληνες η αληθινή προϊστορία: Λάπιθες, Περραιβοί, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Οι Έλληνες του μακρινού παρελθόντος

Στο βιβλίο μου αυτό αναφέρομαι σε γεγονότα που έγιναν στους μακρινούς και κοντινότερους προϊστορικούς χρόνους. Αναφέρομαι στην ύπαρξη πανάρχαιων άγνωστων στην Ιστορία Ελληνικών πόλεων. Στους Φοίνικες πόλεων της Θεσσαλίας (Μαγνησίας), στην πόλη Φοινίκη της Θεσσαλίας, στην οποία ανακαλύφθηκε η γραφή τ...

Ελλήνων προϊστορία

Η αυτοχθονία της παρουσίας, της γλώσσας και του πολιτισμού που ανέπτυξαν οι Έλληνες κατά τους προϊστορικούς χρόνους απορρίπτεται από τους εκπροσώπους της συμβατικής ιστορίας, με τρόπο μάλιστα που αγγίζει τα όρια του ανθελληνισμού. Υπερασπίζονται, για παράδειγμα, την ινδοευρωπαϊκή προέλευση της γλώσ...

Φιλισταίοι και Ετρούσκοι

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Φιλισταίοι και Ετρούσκοι στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Φιλισταίοι και Ετρούσκοι, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Οι Φοίνικες

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Οι Φοίνικες στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Οι Φοίνικες, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Οι Ίωνες και Αιολείς

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Οι Ίωνες και Αιολείς στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Οι Ίωνες και Αιολείς, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Οι Πελασγοί

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Οι Πελασγοί στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Οι Πελασγοί, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Οι Κρήτες

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Οι Κρήτες στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Οι Κρήτες, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Οι Δωριείς

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Οι Δωριείς στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Οι Δωριείς, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Οι Αχαιοί

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Οι Αχαιοί στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Οι Αχαιοί, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η άγνωστη Μεσσηνία των προϊστορικών χρόνων

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η άγνωστη Μεσσηνία των προϊστορικών χρόνων στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η άγνωστη Μεσσηνία των προϊστορικών χρόνων, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η αληθινή προϊστορία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η αληθινή προϊστορία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η αληθινή προϊστορία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Προϊστορικές αποικίες των Ελλήνων

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Προϊστορικές αποικίες των Ελλήνων στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Προϊστορικές αποικίες των Ελλήνων, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Προϊστορικές αποικίες των Ελλήνων

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Προϊστορικές αποικίες των Ελλήνων στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Προϊστορικές αποικίες των Ελλήνων, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η αναχρονολόγηση της προϊστορίας

Με το βιβλίο αυτό εισάγεται για πρώτη φορά μια θετική και ασφαλής μέθοδος χρονολογήσεως των κρισίμων γεγονότων του ομιχλώδους απώτατου παρελθόντος, που θεμελίωσαν την ανάβαση τους ανθρώπινου είδους από το επίπεδο του ζώου στην ιστορική ζωή, με βάση κυρίως τις πληροφορίες εφ'ενός των αρχαίων συγγραφέ...

Σελίδα αποτελεσμάτων 1 απο 2
Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...