Βιβλία

Σελίδα αποτελεσμάτων 1 απο 2
Παρακαταθήκες αετών

Ένα βιβλίο γραμμένο με την δύναμη και την καθαρότητα της αληθείας. Ανυπόκριτα, αντικειμενικά και χωρίς πάθος, με μόνο φωτεινό κανόνα και αρχή το αιώνιο "Θαρσείν τ' αληθή λέγειν" του Σοφοκλή. Ένα κείμενο αποκαλυπτικό, ηχηρό ηθικό "ράπισμα" σε κομπάζουσες κομματικές ηγεσίες της Πολεμικής Αεροπορίας πο...

Τα κόκκινα αστέρια

H πρώην Σοβιετική Ένωση (ΕΣΣΔ), στα 74 χρόνια που μεσολάβησαν ανάμεσα στην Οκτωβριανή Επανάσταση του 1917 και στη δημιουργία της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών (τέλος 1991), εξελίχθηκε σε ένα από τα ισχυρότερα, από στρατιωτική τουλάχιστον άποψη, κράτη του κόσμου. Οι ένοπλες δυνάμεις της ΕΣΣΔ περι...

Όπλα και καταρρίψεις της Ελληνικής Αεροπορίας 1940-1941

Με την συμπλήρωση 80 ετών ιστορίας της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, ως ανεξάρτητου κλάδου, εκδόθηκε η πρώτη προσπάθεια συγκεντρωτικής παρουσίασης των πολυβόλων και πυροβόλων με τα οποία ήταν εξοπλισμένα τα ελληνικά αεροσκάφη κατά την περίοδο του Ελληνοϊταλικού πολέμου και της Γερμανικής εισβολής....

Αεροδρόμια

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αεροδρόμια στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αεροδρόμια, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ελληνικά φτερά 1912-2005

Από το 1912, χρονιά που γεννήθηκε, μέχρι σήμερα, η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία έχει γράψει τη δική της ιστορία στους αιθέρες. Το συγκεκριμένο βιβλίο γράφτηκε με το σκεπτικό να αποτελέσει οδηγό των μεταλλικών συντρόφων των Ελλήνων χειριστών, των αεροσκαφών με τα οποία έγραψαν λαμπρές σελίδες δόξας...

Η αεροπορία στον Εμφύλιο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η αεροπορία στον Εμφύλιο στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η αεροπορία στον Εμφύλιο, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η αεροπορία στον Εμφύλιο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η αεροπορία στον Εμφύλιο στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η αεροπορία στον Εμφύλιο, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Πετώντας σε ξένους ουρανούς 1941-1944

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Πετώντας σε ξένους ουρανούς 1941-1944 στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Πετώντας σε ξένους ουρανούς 1941-1944, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η αεροπορία στον πόλεμο του 40'

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η αεροπορία στον πόλεμο του 40' στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η αεροπορία στον πόλεμο του 40', μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η γενιά των Ικάρων 1931-1940

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η γενιά των Ικάρων 1931-1940 στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η γενιά των Ικάρων 1931-1940, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ελληνικά φτερά 1912-1932

Περιεχόμενα του βιβλίου: Γέννηση της Ελληνικής Αεροπορίας - Τα πρώτα φτερουγίσματα - Ηρωικοί πρωτοπόροι - Ωραίοι μελλοθάνατοι, με την τόλμη, την τέχνη, τις τρέλλες τους, αλλά και τη ζωή τους θεμελίωσαν το αεροπορικό πνεύμα στην Ελλάδα - Βαλκανικοί Πολέμοι και Μικρά Ασία - Ενοποίηση των Αεροποριών το...

Η δύναμη των αιθέρων

Η ελληνική βιβλιογραφία πάσχει από την έλλειψη ενημερωτικών εκδόσεων και μελετών στον τομέα των στρατιωτικών αεροσκαφών. Η παρούσα έκδοση φιλοδοξεί να προσφέρει πίνακες με πλήρη τεχνικά στοιχεία, φωτογραφίες και σχέδια των κυριότερων σύγχρονων, εν χρήσει και πειραματικών αεροσκαφών....

Τεχνική εκμετάλλευση αεροσκαφών πολιτικής αεροπορίας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Τεχνική εκμετάλλευση αεροσκαφών πολιτικής αεροπορίας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Τεχνική εκμετάλλευση αεροσκαφών πολιτικής αεροπορίας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Πτυχία και άδειες πολιτικής αεροπορίας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Πτυχία και άδειες πολιτικής αεροπορίας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Πτυχία και άδειες πολιτικής αεροπορίας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αλέξανδρος Καραμανλάκης

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αλέξανδρος Καραμανλάκης στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αλέξανδρος Καραμανλάκης, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Baltimore

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Baltimore στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Baltimore, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

F-4 το McDonnell Douglas F-4E και RF-4E Phantom II στην ελληνική αεροπορία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο F-4 το McDonnell Douglas F-4E και RF-4E Phantom II στην ελληνική αεροπορία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το F-4 το McDonnell Douglas F-4E και RF-4E Phantom II στην ελληνική αεροπορία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Χρυσό σμήνος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Χρυσό σμήνος στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Χρυσό σμήνος, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Με τα φτερά του Ίκαρου

Όλη η ιστορία της αεροπορίας στην Ελλάδα από την πρώτη πεντάλεπτη πτήση του 1908 ως τα σύγχρονα F16 πολλαπλών ρόλων και παντός καιρού, μέσα από σπάνιες φωτογραφίες και αναλυτικά κείμενα που περιγράφουν με ζωντάνια τις πρώτες απόπειρες πτήσης και φτάνουν ως τα τελευταία επιτεύγματα της τεχνολογίας πο...

Αεροναυτιλία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αεροναυτιλία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αεροναυτιλία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Σελίδα αποτελεσμάτων 1 απο 2
Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...