Βιβλία

Αφιέρωμα στην Ισμήνη Ανδρουλιδάκη - Δημητριάδη

Ο τόμος αυτός αποτελεί οφειλόμενη εκδήλωση τιμής και αγάπης από συνεργάτες και μαθητές της τιμώμενης συναδέλφου, αντίδωρο για όσα ολόψυχα και αφειδώς προσέφερε στην ακαδημαϊκή κοινότητα, με μετριοπάθεια, αλλά και μαχητικότητα, με άδολη και αυθόρμητη καλοσύνη, πάντοτε πρόθυμη να κατανοήσει, να συγχωρ...

Γεώργιος Α. Μπαλής

Η Νομική Σχολή και το Πανεπιστήμιο Αθηνών σεμνύνεται για τους καθηγητές της και μεγάλους νομοδιδασκάλους, που επηρέασαν αποφασιστικώς και χάραξαν ως σκαπανείς το δρόμο για τη διαμόρφωση του σύγχρονου ελληνικού κράτους Δικαίου. Ο Γεώργιος Μπαλής, ο εκ των συντακτών και πρωτεργάτης της ολοκλήρωσης κα...

Έλληνες αστικολόγοι του 20ού αιώνα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Έλληνες αστικολόγοι του 20ού αιώνα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Έλληνες αστικολόγοι του 20ού αιώνα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η πρώτη εταιρία δικηγόρων

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η πρώτη εταιρία δικηγόρων στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η πρώτη εταιρία δικηγόρων, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δικηγορικό γραφείο Κωνσταντίνου - Παυσανία - Αλέξανδρου Λυκουρέζου

Το 1909 η Επανάσταση του Γουδί δημιούργησε μια νέα πολιτική πραγματικότητα στην Ελλάδα. Τον Μάρτιο του 1910 μια από τις πρώτες ενέργειές της ήταν η απόλυση πέντε εισαγγελέων Εφετών, που προκάλεσε σάλο. Ανάμεσα τους, και ο Κωνσταντίνος Λυκουρέζος, ο οποίος, σε ηλικία πενήντα ετών και έχοντας πετύχει ...

Δικηγόρος και δεοντολογία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Δικηγόρος και δεοντολογία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Δικηγόρος και δεοντολογία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δικηγορείν εν Αθήναις. Μια διαδρομή στον 19ο αιώνα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Δικηγορείν εν Αθήναις. Μια διαδρομή στον 19ο αιώνα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Δικηγορείν εν Αθήναις. Μια διαδρομή στον 19ο αιώνα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δικηγόρος και διαφήμιση των υπηρεσιών του

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Δικηγόρος και διαφήμιση των υπηρεσιών του στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Δικηγόρος και διαφήμιση των υπηρεσιών του, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...