Βιβλία

ΙΚΑΡΟΣ: Το εργοστάσιο κεραμικών της Ρόδου 1928-1988

Η έκδοση, με την πλούσια εικονογράφηση και τα τεκμηριωμένα κείμενα, απεικονίζει τη διαδρομή της εταιρείας "ICARO - ΙΚΑΡΟΣ" (1928-1988) και είναι η πρώτη ουσιαστική προσπάθεια ανάδειξης της συνολικής ιστορίας του εργοστασίου, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το νησί της Ρόδου. Η βιομηχανία καλ...

Χθόνια γοργόνα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Χθόνια γοργόνα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Χθόνια γοργόνα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η ελληνική επανάσταση σε γαλλικά κεραμικά του 19ου αιώνα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η ελληνική επανάσταση σε γαλλικά κεραμικά του 19ου αιώνα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η ελληνική επανάσταση σε γαλλικά κεραμικά του 19ου αιώνα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η συλλογή του Εθνικού Μουσείου Κεραμικής των Σεβρών

Η παρουσίαση της έκθεσης "Η συλλογή του Εθνικού Μουσείου Κεραμικής των Σεβρών: τέσσερις αιώνες γαλλικής κεραμικής στο Μουσείο Μπενάκη αποτελεί, από πολλές απόψεις, πολιτιστικό γεγονός ιδιαίτερης σημασίας. Η έκθεση αυτή είναι, πρωτίστως, ένας ύμνος προς την ομορφιά, μια αξία απολύτως απαραίτητη στην...

Πήλινα ειδώλια από την  Αίγυπτο 3ος π.Χ. - 4ος μ.Χ. αιώνας

Η μελέτη της κοροπλαστικής δημιουργίας της Αιγύπτου κατά τους ελληνιστικούς και ρωμαϊκούς χρόνους προέκυψε από τη συγκρότηση ενός καταλόγου των πήλινων ειδωλίων αιγυπτιακής προέλευσης του Μουσείου Μπενάκη, την οποία ανέθεσε ο διευθυντής του κ. Άγγελος Δεληβορριάς. Για την εμπιστοσύνη του, την ουσιασ...

7ο διεθνές συνέδριο μεσαιωνικής κεραμικής της Μεσογείου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο 7ο διεθνές συνέδριο μεσαιωνικής κεραμικής της Μεσογείου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το 7ο διεθνές συνέδριο μεσαιωνικής κεραμικής της Μεσογείου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Βυζαντινά εφυαλωμένα κεραμικά

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Βυζαντινά εφυαλωμένα κεραμικά στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Βυζαντινά εφυαλωμένα κεραμικά, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Μαθήματα κεραμικής

Όλα τα εφόδια και οι μέθοδοι σχετικά με την πηλοπλαστική εξηγούνται σ' αυτόν τον πρακτικό τόμο: Τα εργαλεία, τα υλικά, οι ιδιότητες των διαφόρων πηλών και τα βασικά για το τσίμπημα, τα κορδόνια, τις ταινίες και τις πλάκες για δημιουργία έργων με πηλό. Μια σειρά φωτογραφιών, εξηγούν βήμα προς βήμα τι...

Μαθήματα κεραμικής

Η καλή γνώση των τεχνικών εκείνων που αφορούν στη χρήση του τροχού αγγειοπλαστικής, είναι από τα πιο ενδιαφέροντα κεφάλαια της κεραμικής τέχνης. Αυτό το πρακτικό εγχειρίδιο παρέχει σε βάθος τις βασικές γνώσεις, μέσα από πολλές σύγχρονες μεθόδους εργασίας. Μετά την εξήγηση των εργαλείων, των υλικών κ...

Πλάθοντας τη ζωή

Τα παιδιά όταν παίζουν δημιουργούν. Στο παιχνίδι κρύβεται η έκπληξη για την καινούργια συνέχεια... Αυτή τη συνέχεια την προσφέρει με τον καλύτερο τρόπο, ο πηλός. Το υλικό, μας το προσφέρει άφθονο η γη. Η χρήση χάνεται στο χρόνο πίσω μας. Η χρησιμότητα είναι τεράστια στην πορεία του ανθρώπου. Η τέχν...

Τα κεραμεικά του Τσανάκ Καλέ 1670-1922

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Τα κεραμεικά του Τσανάκ Καλέ 1670-1922 στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Τα κεραμεικά του Τσανάκ Καλέ 1670-1922, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Κεραμική

Αυτή η εντελώς νέα, εύκολη στη χρήση, μορφή περιλαμβάνει σελίδες που χωρίζουν το βιβλίο σε δύο μέρη, δίνοντας τέλος στην κουραστική διαδικασία του ξεφυλλίσματος μπρος και πίσω ανάμεσα στα κεφάλαια των γενικών τεχνικών και στις οδηγίες για συγκεκριμένα έργα. Απλώς άνοιξε το πάνω μισό σχέδιο με το οπο...

Άρια Αργολίδος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Άρια Αργολίδος στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Άρια Αργολίδος, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η παλέτα του κεραμίστα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η παλέτα του κεραμίστα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η παλέτα του κεραμίστα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Κεραμική

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Κεραμική στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Κεραμική, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η διακόσμηση των κεραμικών

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η διακόσμηση των κεραμικών στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η διακόσμηση των κεραμικών, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Οδηγός για σχήματα και φόρμες κεραμικών

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Οδηγός για σχήματα και φόρμες κεραμικών στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Οδηγός για σχήματα και φόρμες κεραμικών, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Μαθήματα κεραμικής

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Μαθήματα κεραμικής στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Μαθήματα κεραμικής, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Υάλωμα και ζωγραφική στα κεραμικά

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Υάλωμα και ζωγραφική στα κεραμικά στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Υάλωμα και ζωγραφική στα κεραμικά, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...