Βιβλία

Ιταλική αναγέννηση και ανθρωπισμός

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ιταλική αναγέννηση και ανθρωπισμός στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ιταλική αναγέννηση και ανθρωπισμός, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Renovatio: Προέλευση και εξέλιξη της ιδέας της αναγέννησης

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Renovatio: Προέλευση και εξέλιξη της ιδέας της αναγέννησης στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Renovatio: Προέλευση και εξέλιξη της ιδέας της αναγέννησης, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Οι πειρατές της Μεσογείου

Τον 15ο αιώνα, ενώ η Ευρώπη αναδυόταν από το σκοτάδι του Μεσαίωνα και δημιουργούσε τον πολιτισμό της Αναγέννησης, το μαλακό της υπογάστριο άρχισε να γνωρίζει τη βιαιότητα των Τούρκων πειρατών. Η κατάρρευση της Βυζαντινής αυτοκρατορίας και η αδυναμία της Βενετίας να επωμισθεί εξ΄ολοκλήρου το βάρος τη...

Η Αναγέννηση

Η Αναγέννηση υπήρξε καθοριστική στιγμή στην ιστορία, μια εποχή που η πύκνωση των ανταλλαγών ιδεών, αντικειμένων και ικανοτήτων γέννησαν νέες αντιλήψεις για την ανθρωπότητα και τον κόσμο. Η περίοδος αυτή παρήγαγε υψηλού επιπέδου τέχνη, λογοτεχνία και επιστήμη. Στο βιβλίο αυτό ο Jerry Brotton εξηγεί γ...

Ιστορικός άτλας της Αναγέννησης

Ο "Ιστορικός άτλας της Αναγέννησης" καλύπτει όλες τις πτυχές του πολιτισμού της εποχής εκείνης, από τη ζωγραφική μέχρι τη λογοτεχνία, ενώ ταυτόχρονα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην πολιτική ιστορία της συγκεκριμένης περιόδου, με τη βοήθεια ενός γλαφυρού κειμένου, ειδικά σχεδιασμένων χαρτών, διαγραμμάτων...

Από το Βυζάντιο στην Αναγέννηση

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Από το Βυζάντιο στην Αναγέννηση στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Από το Βυζάντιο στην Αναγέννηση, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αναγέννηση

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αναγέννηση στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αναγέννηση, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η Αναγέννηση

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η Αναγέννηση στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η Αναγέννηση, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...