Βιβλία

Η δόξα των σιδηροδρόμων

Σε αυτό το σύντομο και πυκνό δοκίμιο, ένας σπουδαίος ιστορικός μας αφηγείται την ιστορία των σιδηροδρόμων και αναδεικνύει τη σημασία τους στον νεότερο πολιτισμό, που δεν περιορίζεται βέβαια στη διευκόλυνση των μετακινήσεων και των μεταφορών. "Κανένας άλλος τεχνολογικός σχεδιασμός ή κοινωνικός θεσμός...

Σιδηροδρομική θεωρία και εφαρμογές

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Σιδηροδρομική θεωρία και εφαρμογές στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Σιδηροδρομική θεωρία και εφαρμογές, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Σιδηροδρομική ΙΙ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Σιδηροδρομική ΙΙ στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Σιδηροδρομική ΙΙ, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Σιδηρόδρομοι

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Σιδηρόδρομοι στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Σιδηρόδρομοι, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Τρένα: μηχανές ονείρων

Περιέχονται οι ενότητες: - Το σιδηροδρομικό δίκτυο στην Ελλάδα (ιστορία - φωτογραφικό υλικό) - ΗΣΑΠ & Προαστιακός - Το Σιδηροδρομικό Μουσείο Αθηνών - Εξαρτήματα & ενθυμήματα - Οι μηχανές των ελληνικών σιδηροδρόμων (εικονογράφηση: Γιώργος Χανδρινός) - Ο σιδηρόδρομος σε άλλες χώρες: Ελβετία, Γερ...

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...