Βιβλία

Ταξιδέψτε στα Βαλκάνια

Δεκαπέντε διαδρομές σε πέντε βαλκανικές χώρες, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πλήθος χρηστικών πληροφοριών, αξιοθέατα, ιστορικά-θρησκευτικά μνημεία, χρήσιμα τηλέφωνα, ηλεκτρονικές διευθύνσεις, χάρτες και προτάσεις διαμονής. Ένας ταξιδιωτικός οδηγός που θα σας βοηθήσει να εξερευνήσετε και να ανακαλύψ...

Tίρανα - Σκόπια - Σαράγιεβο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Tίρανα - Σκόπια - Σαράγιεβο στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Tίρανα - Σκόπια - Σαράγιεβο, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Βαλκάνια, παρευξείνιες χώρες, Ανατολική Ευρώπη

Για τέταρτη συνεχή χρονιά οι εκδόσεις Ιανός σε συνεργασία με το Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων εκδίδουν έναν οδηγό για τις όχι και τόσο γνωστές χώρες της Βαλκανικής, της Κεντρικής και της Ανατολικής Ευρώπης. Ο οδηγός περιλαμβάνει το πολιτικό σύστημα των βαλκανικών και παρευξείνιων χωρών, την περιγρα...

Ρουμανία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ρουμανία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ρουμανία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Βαλκάνια, παρευξείνιες χώρες, Ανατολική Ευρώπη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Βαλκάνια, παρευξείνιες χώρες, Ανατολική Ευρώπη στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Βαλκάνια, παρευξείνιες χώρες, Ανατολική Ευρώπη, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...