Βιβλία

Σελίδα αποτελεσμάτων 1 απο 2
Η έκρηξη της δημοσιογραφίας

Το κριτικό αυτό δοκίμιο ανατέμνει το γραπτό Τύπο την ώρα που η ψηφιακή επανάσταση και η ανάπτυξη των κοινωνικών δικτύων δυναμιτίζουν το οικοσύστημα των ΜΜΕ. Κάθε πολίτης της καινούργιας κοινωνίας-δίκτυο έχει τα προσόντα να γίνει "δημοσιογράφος" αρκεί να γνωρίζει απλά εργαλεία όπως τα ιστολόγια, το T...

Οι βαρόνοι των Media

"Δεν υπηρέτησα κανέναν άλλον πέρα από την εφημερίδα και τον αναγνώστη. Δεν τρύπωσα ποτέ σε κρατική υπηρεσία. Δεν πήρα ποτέ ούτε μία δεκάρα από κόμματα, οργανώσεις, πολιτικούς, επιχειρηματίες, λεφτάδες, σκυλάδες, πράκτορες, ντόπιους και ξένους. Δεν υπάρχει άνθρωπος να πει ότι αγόρασε την πένα, το μυα...

Blog

Η κοινωνία, τα ΜΜΕ και η δημοσιογραφία στο Διαδίκτυο: Τα blog, ή καλύτερα τα ιστολόγια, δεν είναι μόνο ένα τεχνολογικό φαινόμενο που σχετίζεται με το Διαδίκτυο. Πρόκειται για μια μείζονος σημασίας κοινωνική, πολιτισμική και οικονομική εξέλιξη που απειλεί ν' αλλάξει ριζικά τα ΜΜΕ του πλανήτη και μαζ...

Εμείς είμαστε το μέσο

Τα ισχυρά ΜΜΕ έχασαν το μονοπώλιό τους στον τομέα των ειδήσεων χάρη στο Ίντερνετ. Τώρα που η έκδοση ειδήσεων σε πραγματικό χρόνο μπορεί να απευθύνεται σε ένα παγκόσμιο κοινό, ένα νέο είδος λαϊκών δημοσιογράφων παίρνει τις ειδήσεις στα χέρια του. Εξοπλισμένοι με φορητούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα,...

Κατασκευάζοντας συναίνεση

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Κατασκευάζοντας συναίνεση στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Κατασκευάζοντας συναίνεση, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Περιγράφοντας το νέο ακροατήριο στο ψηφιακό πεδίο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Περιγράφοντας το νέο ακροατήριο στο ψηφιακό πεδίο στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Περιγράφοντας το νέο ακροατήριο στο ψηφιακό πεδίο, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Έστιν ουν δίκης οφθαλμός ή η δίκη κατέστη μονόφθαλμος;

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Έστιν ουν δίκης οφθαλμός ή η δίκη κατέστη μονόφθαλμος; στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Έστιν ουν δίκης οφθαλμός ή η δίκη κατέστη μονόφθαλμος;, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Μια παγκοσμιοποίηση χωρίς (π)οίηση;

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Μια παγκοσμιοποίηση χωρίς (π)οίηση; στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Μια παγκοσμιοποίηση χωρίς (π)οίηση;, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ηθική των ΜΜΕ

Ο στόχος της μελέτης αυτής είναι διττός. Πρώτον, να παρουσιάσει την προβληματική της κρίσης αξιοπιστίας των ΜΜΕ, όπως αυτή γίνεται αισθητή ειδικότερα στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, και της συμβολής της ευρωπαϊκής πολιτικής για τα οπτικοακουστικά μέσα στην κρίση αυτή. Δεύτερον, να διερευνήσει το μέτρο της ευ...

Από την πένα στην οθόνη

Η τηλεόραση είναι "μέλος" της κάθε οικογένειας. "Ενημερώνει", ψυχαγωγεί, ξεναγεί, συμβουλεύει, προσφέρει απόψεις. Ο ηλεκτρονικος υπολογιστής "εξουσιάζει" μαζί με το κινητό όλες τις λειτουργικές και επικοινωνιακές ανάγκες του ανθρώπου. Η ηλεκτρονική οθόνη αντικαθιστά το βιβλίο, το χαρτί και το μολύβι...

Η αυτοκρατορία των εικόνων

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η αυτοκρατορία των εικόνων στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η αυτοκρατορία των εικόνων, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Βιοτεχνολογία και μέσα μαζικής ενημέρωσης

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Βιοτεχνολογία και μέσα μαζικής ενημέρωσης στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Βιοτεχνολογία και μέσα μαζικής ενημέρωσης, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Media ή Η εικόνα του θηρίου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Media ή Η εικόνα του θηρίου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Media ή Η εικόνα του θηρίου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Για μια δημοκρατική ραδιοτηλεόραση

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Για μια δημοκρατική ραδιοτηλεόραση στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Για μια δημοκρατική ραδιοτηλεόραση, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Κοινωνία, εξουσία και μέσα μαζικής επικοινωνίας

[...] Μέσα σ' αυτό το πλαίσιο θεωρήσαμε σκόπιμο να παρουσιάσουμε στο πρώτο μέρος τρία γνωστά άρθρα πάνω στις θεωρητικές προσεγγίσεις για τα ΜΜΕ από τη σκοπιά του κριτικού παραδείγματος. Στη δεύτερη ενότητα αναφερόμαστε στο πρόβλημα της τεχνολογίας με την απάντηση του Γουίλιαμς στη θέση του Μακλούαν ...

Ιδιωτική ραδιοτηλεόραση

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ιδιωτική ραδιοτηλεόραση στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ιδιωτική ραδιοτηλεόραση, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Θεωρίες της μαζικής επικοινωνίας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Θεωρίες της μαζικής επικοινωνίας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Θεωρίες της μαζικής επικοινωνίας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Κοινωνιολογία του τύπου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Κοινωνιολογία του τύπου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Κοινωνιολογία του τύπου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Underground press

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Underground press στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Underground press, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ρέκβιεμ για τα μέσα επικοινωνίας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ρέκβιεμ για τα μέσα επικοινωνίας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ρέκβιεμ για τα μέσα επικοινωνίας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Σελίδα αποτελεσμάτων 1 απο 2
Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...