Βιβλία

Από δωρικά Νάματα, τα Νάματα (Πιπιλίστσα) Ασκίου - Βοΐου Κοζάνης

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Από δωρικά Νάματα, τα Νάματα (Πιπιλίστσα) Ασκίου - Βοΐου Κοζάνης στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Από δωρικά Νάματα, τα Νάματα (Πιπιλίστσα) Ασκίου - Βοΐου Κοζάνης, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Κοζάνη: Οδοιπορικό στο χρόνο

400 μοναδικές φωτογραφίες και καρτ-ποστάλ σε 5 κεφάλαια που μας εξιστορούν όλη τη διαδρομή της Κοζάνης και των ανθρώπων της. Το πρώτο κεφάλαιο ξεκινά το 1897 και καταλήγει στο 1911, τότε που η Κοζάνη ήταν μία βορειοελληνική πόλη εντός των ορίων της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Το δεύτερο αρχίζει τη...

Χρονολόγιο Κοζάνης

... Η παρούσα λιτή έκδοση που κυκλοφορεί με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Κοζάνης, περιλαμβάνει τις όσο το δυνατόν πιο χαρακτηριστικές και επιστημονικά τεκμηριωμένες στιγμές της πόλης και του τόπου, στη διαχρονία τους. Η Κοζάνη, εκτός από την "Ιστορία" του Π. Λιούφη ...

Η επαρχία Σερβίων τον 16ο αιώνα μέσα από οθωμανικές πηγές

Στο βιβλίο εκδίδεται και σχολιάζεται το παλαιότερο κατάστιχο της περιοχής Σερβίων της Δυτικής Μακεδονίας, ο κώδικας ΤΤ 986, που χρονολογείται στα έτη 1498-1502. Παράλληλα, αντλούνται πληροφορίες και από τα υπόλοιπα σωζόμενα κατάστιχα του 16ου αιώνα ώστε να δοθεί μια όσο το δυνατόν πληρέστερη εικόνα ...

Το χρονικό της Κοζάνης 1914-1919

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Το χρονικό της Κοζάνης 1914-1919 στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Το χρονικό της Κοζάνης 1914-1919, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ιστορίες γύρω από τα Σέρβια

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ιστορίες γύρω από τα Σέρβια στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ιστορίες γύρω από τα Σέρβια, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Οι καρτ-ποστάλ της Κοζάνης

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Οι καρτ-ποστάλ της Κοζάνης στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Οι καρτ-ποστάλ της Κοζάνης, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η Κοζάνη και η περιοχή της

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η Κοζάνη και η περιοχή της στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η Κοζάνη και η περιοχή της, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Κοζάνη και Γρεβενά

[...] Η ιστορία Κοζάνης - Γρεβενών, που θέτουμε από σήμερα στη διάθεση του αναγνωστικού κοινού της περιοχής μας και όχι μόνο, είναι μια τοπικού χαρακτήρα ιστορία με την έννοια ότι αφορά έναν χώρο στον οποίο από τα αρχαία χρόνια ως σήμερα υπεισέρχονται κοινοί, ιστορικά καθοριστικοί και στενά αλληλοεξ...

Γαλατινή Βοΐου Κοζάνης

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Γαλατινή Βοΐου Κοζάνης στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Γαλατινή Βοΐου Κοζάνης, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...