Βιβλία

Ποίηση Κυπρίων γυναικών 1878 - 2008

Το βιβλίο Ποίηση Κυπρίων Γυναικών 1878-2008 της Δέσποινας Χαραλαμπίδου-Σολωμή αποτελεί τομή στα λογοτεχνικά δρώμενα της Κύπρου, διότι προσφέρει στον αναγνώστη ένα πανόραμα γυναικείου ποιητικού λόγου, που αρδεύεται από τη γυναικεία δημιουργικότητα τριών αιώνων. Η παρούσα ανθολογία αποτελεί συνειδητή...

Της ψυχής μου τα κομμάτια

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Της ψυχής μου τα κομμάτια στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Της ψυχής μου τα κομμάτια, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Παραντζελιάν στους ρόκολους

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Παραντζελιάν στους ρόκολους στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Παραντζελιάν στους ρόκολους, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Στην θάλασσαν Μεσόγειον μια νήσος εν που πλάστηκεν και βρίσκεται αιώνια...

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Στην θάλασσαν Μεσόγειον μια νήσος εν που πλάστηκεν και βρίσκεται αιώνια... στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Στην θάλασσαν Μεσόγειον μια νήσος εν που πλάστηκεν και βρίσκεται αιώνια..., μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Μαρμαρυγές Αγγέλων

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Μαρμαρυγές Αγγέλων στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Μαρμαρυγές Αγγέλων, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Περιδιάβασμα ζωής

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Περιδιάβασμα ζωής στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Περιδιάβασμα ζωής, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο "Άριστος και Μαρία" στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το "Άριστος και Μαρία", μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Χάι Κου και Τάνκα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Χάι Κου και Τάνκα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Χάι Κου και Τάνκα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο "Ιδιόμελα" στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το "Ιδιόμελα", μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...