Βιβλία

Τραύμα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Τραύμα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Τραύμα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Βασικές αρχές τραυματιολογίας και χειρουργικής πολέμου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Βασικές αρχές τραυματιολογίας και χειρουργικής πολέμου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Βασικές αρχές τραυματιολογίας και χειρουργικής πολέμου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Τα επίπεδα βαρύτητας του τραύματος και η προκύπτουσα νομική ευθύνη

"Η επιθυμία της γνώσης και ανάλυσης της νομικής υπόστασης του τραύματος (σωματικών βλαβών) με οδήγησε στη συγγραφή αυτού του πονήματος. Το πόνημα αυτό ενδιαφέρει ιατρούς συναφών ειδικοτήτων και εξειδικεύσεων, πραγματογνώμονες, νομικούς διαφόρων ειδικεύσεων, αστυνόμους, πυροσβέστες, λιμενικούς και...

PHTLS

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο PHTLS στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το PHTLS, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Τραυματισμοί στα σπορ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Τραυματισμοί στα σπορ στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Τραυματισμοί στα σπορ, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Βασικές αρχές νοσηλευτικής - τραυματιολογίας

Το βιβλίο αυτό περιέχει τα θέματα του θεωρητικού μέρους των εξετάσεων Πιστοποίησης Ι.Ε.Κ. για την ειδικότητα Νοσηλευτικής - Τραυματιολογίας. Οι απαντήσεις είναι γραμμένες με τρόπο απλό, κατανοητό, και ολοκληρωμένο, με σκοπό να διευκολύνουν στη μελέτη τους υποψήφιους Νοσηλευτές, που επιθυμούν γρήγ...

Τραυματισμοί κατά την άθληση

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Τραυματισμοί κατά την άθληση στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Τραυματισμοί κατά την άθληση, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

PHTLS

Το "Prehospital Trauma Life Support" περιλαμβάνει τόσο τις βασικές όσο και τις εξειδικευμένες αρχές και δεξιότητες της προνοσοκομειακής φροντίδας. Το βιβλίο περιέχει: · Tρία καινούρια κεφάλαια σχετικά με την πρόληψη των τραυματισμών · Φωτογραφίες και βίντεο για εναλλακτικές τεχνικές όπως είναι η ...

Γόνατο: κακώσεις χιαστών συνδέσμων

Την τελευταία δεκαετία, όλο και περισσότεροι άνθρωποι ασχολούνται με την άθληση, με ολοένα και πιο υψηλές απαιτήσεις απόδοσης, με αναπόφευκτη αύξηση του αριθμού των κακώσεων, προ πάντων γύρω από την άρθρωση του γόνατος. Με τη ραγδαία εξέλιξη της χειρουργικής και της φυσικοθεραπείας, η αποκατάσταση τ...

Σύγχρονα επιθέματα και εξελίξεις στην επούλωση των τραυμάτων και των ελκών

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Σύγχρονα επιθέματα και εξελίξεις στην επούλωση των τραυμάτων και των ελκών στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Σύγχρονα επιθέματα και εξελίξεις στην επούλωση των τραυμάτων και των ελκών, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Επείγουσα αντιμετώπιση του τραύματος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Επείγουσα αντιμετώπιση του τραύματος στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Επείγουσα αντιμετώπιση του τραύματος, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Σύγχρονος οδηγός αντιμετώπισης του τραύματος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Σύγχρονος οδηγός αντιμετώπισης του τραύματος στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Σύγχρονος οδηγός αντιμετώπισης του τραύματος, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Τραυματολογία του προσώπου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Τραυματολογία του προσώπου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Τραυματολογία του προσώπου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...