Βιβλία

Τρένο για έναν επιβάτη. Άπιαστος χρόνος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Τρένο για έναν επιβάτη. Άπιαστος χρόνος στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Τρένο για έναν επιβάτη. Άπιαστος χρόνος, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Καραντίνα

Συνήθως δεν απομνημονεύω στίχους. Ισως από αντίδραση στην ψυχαγωγική ποίηση, την οποία, χωρίς προηγούμενο, εκμεταλλεύτηκαν οι ποιητές του σοσιαλισμού. Θυμάμαι, ωστόσο, κάποιους στίχους του Λιβάδα ακόμη και σήμερα. Κι αναφέρομαι σε στίχους που δεν συναντούσες εύκολα σε άλλες ποιητικές συνθέσεις εκείν...

Τα σταυροδρόμια του λόγου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Τα σταυροδρόμια του λόγου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Τα σταυροδρόμια του λόγου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Στη Σκόπελο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Στη Σκόπελο στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Στη Σκόπελο, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Οδός Βαλκανίων

Ένα συστημένο γράμμα τα κοριτσάκια στο μπάνατ όταν από την άσφαλτο κατέβουν νιώθουν κάποιο σου δάχτυλο με ένα σπυρί σταριού στην άκρη ο δούναβης λίγο γέρασε δεν τον τρώει πια η πλάτη του το πάντσεβο μεγάλωσε πολύ και βασάνισε τους υαλοτέχνες μέχρι να το κλείσουν στο γυαλί μου λέει ...

The Balance of the Impossible

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο The Balance of the Impossible στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το The Balance of the Impossible, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Πόρτα

Ποιος θα μας ξυπνήσει εδώ που είμαστε σαν αδέλφια στο πρώτο κλάμα; Αν ήταν η πόρτα κλειδωμένη... "...Ο Μεθόδιος έστρεψε την προσοχή του αδελφού του στις τέσσερεις στάμνες που βρίσκονταν στο παράθυρο του κελιού τους, αλλά απ' έξω, απ' την άλλη πλευρά των κάγκελων. ...Αν ήταν η πόρτα κλειδωμ...

Το τέλος της αιωνιότητας

"Το τέλος της αιωνιότητας": ένας βαρύς τίτλος, που όμως εδώ στεγάζει απλά, όμορφα ποιήματα για τα μικρά, τα τρυφερά, τα ταπεινά, τα ανθρώπινα.... Η αιωνιότητα ήταν ο πόλεμος. Η νεαρή ποιήτρια Στανισλάβα (Τάσα) Γκαβρίλοβιτς βίωσε στα πιο τρυφερά της χρόνια όλη του τη φρίκη. Έχοντας το χάρισμα να γρά...

Φωτοσκιάσεις του γαλάζιου κόσμου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Φωτοσκιάσεις του γαλάζιου κόσμου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Φωτοσκιάσεις του γαλάζιου κόσμου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Απόηχοι εικόνων

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Απόηχοι εικόνων στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Απόηχοι εικόνων, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Τα χρώματα του κενού

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Τα χρώματα του κενού στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Τα χρώματα του κενού, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Στα ίχνη των χρόνων

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Στα ίχνη των χρόνων στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Στα ίχνη των χρόνων, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Τομή

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Τομή στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Τομή, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Εξ αμνημονεύτων χρόνων

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Εξ αμνημονεύτων χρόνων στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Εξ αμνημονεύτων χρόνων, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ποιήματα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ποιήματα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ποιήματα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ανάμεσα στο ρητό και το άρρητο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ανάμεσα στο ρητό και το άρρητο στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ανάμεσα στο ρητό και το άρρητο, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Θάνατος και έγερση της κάθε μέρας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Θάνατος και έγερση της κάθε μέρας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Θάνατος και έγερση της κάθε μέρας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...