Βιβλία

Στο μάτι του Θεού

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Στο μάτι του Θεού στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Στο μάτι του Θεού, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Το κόκκινο σκούρο λουλούδι

Μια Περσική παροιμία λέει: "οι καλοί ποιητές είναι άγγελοι στον ουρανό". Ένας τέτοιος Μεγάλος Άγγελος υπήρξε, και συνεχίζει να είναι, η νεαρά ποιήτρια Νάντια Αζούμαν από το Αφγανιστάν που δεν πρόλαβε να ανοίξει διάπλατα τα φτερά της αφού ο άνδρας της, καθηγητής Πανεπιστημίου, τη σκότωσε στα 25 τ...

Ιστορία του άρχοντος και σπαθαρίου Σταυράκη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ιστορία του άρχοντος και σπαθαρίου Σταυράκη στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ιστορία του άρχοντος και σπαθαρίου Σταυράκη, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Στοιχειομαχία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Στοιχειομαχία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Στοιχειομαχία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Κυκλικά

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Κυκλικά στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Κυκλικά, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

不可預料的

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο 不可預料的 στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το 不可預料的, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Πήραν την Πόλη...

Για πρώτη φορά κυκλοφορούν στην Ελλάδα Θρήνοι για την άλωση της Κωνσταντινούπολης, μεταφρασμένοι από την αρμενική. Οι συγγραφείς είναι δύο Αρμένιοι, ο ένας αυτόπτης μάρτυς και ο άλλος σύγχρονος της εποχής, αλλά όχι παρών. Οι θρήνοι έχουν ήδη μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερ...

Ελληνικά ανέκδοτα

Ο Κ. Σάθας δημοσιεύει εδώ τέσσερα σημαντικά ανέκδοτα τεκμήρια της ιστορίας του Νέου Ελληνισμού: α) τα "Ανδραγαθήματα Μερκούριου Μπούα" (ενός αντιπροσωπευτικού τύπου stradioto), ποίημα του Ζακύνθιου Τζάνε Κορωναίου (Βενετία 1519), β) το "Ρεμπελιό των ποπολάρων" του 'Αγγελου Σουμάκη, την εξιστόρηση τη...

Η σύγχρονη ελληνόφωνη ποίηση στην Κάτω Ιταλία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η σύγχρονη ελληνόφωνη ποίηση στην Κάτω Ιταλία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η σύγχρονη ελληνόφωνη ποίηση στην Κάτω Ιταλία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Σαν τον άνεμο ανάμεσα στους αμμόλοφους

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Σαν τον άνεμο ανάμεσα στους αμμόλοφους στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Σαν τον άνεμο ανάμεσα στους αμμόλοφους, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...