Βιβλία

Οι ρομαντικοί ποιητές

Το βιβλίο περιλαμβάνει μια εξαιρετική επιλογή από τους καλύτερους στίχους των τεσσάρων από τους μεγάλους Ρομαντικούς ποιητές: Μπάυρον, Κητς, Σέλλεϋ και Γουέρντσγουορθ. Η ποίησή τους είχε μια βαθιά επίδραση στην Αγγλική Λογοτεχνία - είδαν και αισθάνθηκαν πράγματα ξανά λαμπερά. Απόλαυσαν μια μυστική ε...

Βρετανικές και γερμανικές μπαλλάντες

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Βρετανικές και γερμανικές μπαλλάντες στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Βρετανικές και γερμανικές μπαλλάντες, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Όνειρο μέσα σε όνειρο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Όνειρο μέσα σε όνειρο στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Όνειρο μέσα σε όνειρο, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Πανόραμα αγγλικής ποίησης

Το βιβλίο αυτό, μοναδική στο εύρος της έκδοση, περιέχει αντιπροσωπευτικά κείμενα Βρετανών ποιητών, αρχίζοντας με αποσπάσματα από το επικό ποίημα "Μπέογουλφ" της αγγλοσαξονικής περιόδου και φθάνοντας ως τις μέρες μας. Στην ανθολογία αυτή ο αναγνώστης θα βρει ποιήματα γραμμένα τόσο από τους περίφημους...

Αγγλική μεταφυσική ποίηση

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αγγλική μεταφυσική ποίηση στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αγγλική μεταφυσική ποίηση, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...