Βιβλία

Fruits Secs

C'est le theme du temps qui s'impose d'emblee a tout lecteur de cette ouvre : le temps figure par le voyage (en train, en metro surtout) qui symbolise le mieux son deroulement et ses paradoxes, par la vieillesse, par les enterrements qui le ponctuent. Puis le lexique, non pas puise dans le code lyri...

Mais, il y a l' espoir

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Mais, il y a l' espoir στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Mais, il y a l' espoir, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Chemins enchevêtrés

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Chemins enchevêtrés στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Chemins enchevêtrés, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Lueur du Temps

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Lueur du Temps στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Lueur du Temps, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Le sonnets

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Le sonnets στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Le sonnets, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Edda

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Edda στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Edda, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Framboises sur orbite d'étoiles filantes

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Framboises sur orbite d'étoiles filantes στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Framboises sur orbite d'étoiles filantes, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Dunes - Dune

Το βιβλίο περιέχει 40 επιλεγμένα ποιήματα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη από τις 3 προϋγούμενες ποιητικές του συλλογές ("Ίχνη", "Πήλινα Πρόσωπα" και "Νοητή Γραμμή") μεταφρασμένα στα γαλλικά από τη Δήμητρα Μπαρδάνη και στα ρουμάνικα από τον Dumitru M. Ion....

Νοητή γραμμή

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Νοητή γραμμή στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Νοητή γραμμή, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Athènes mes itinéraires

"Athenes mes itineraires" representent un voyage personnel dans ce qu' on appelle le centre historique d' Athenes, dans des lieux ou coexistent des monuments datant de toutes les epoques de l' histoire de la ville, de l' antiquite a nos jours. L' ecriture de ces poemes a commence en 1995 et s' est a...

Ode à Icare

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ode à Icare στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ode à Icare, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...