Βιβλία

ABC στην διδασκαλία και μάθηση στην ιατρική

Εάν είστε νέος στη διδασκαλία και δεν είστε σίγουρος τι να κάνετε ή εάν είστε πεπειραμένος δάσκαλος και θέλετε να αναβαθμίσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, το βιβλίο αυτό έχει κάτι να σας προσφέρει. Έχει σχεδιασθεί για να καλύψει όλες τις βασικές αρχές της μαθησιακής διαδικασίας και της διδασ...

31 μαθήματα εφηβικής ιατρικής και ασκήσεις

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο 31 μαθήματα εφηβικής ιατρικής και ασκήσεις στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το 31 μαθήματα εφηβικής ιατρικής και ασκήσεις, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

310 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και απαντήσεις με αναλυτικά σχόλια

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο 310 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και απαντήσεις με αναλυτικά σχόλια στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το 310 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και απαντήσεις με αναλυτικά σχόλια, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αρχεία περιπτώσεων: Χειρουργικών ασθενών

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αρχεία περιπτώσεων: Χειρουργικών ασθενών στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αρχεία περιπτώσεων: Χειρουργικών ασθενών, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η διδασκαλία της ιατρικής

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η διδασκαλία της ιατρικής στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η διδασκαλία της ιατρικής, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αρχές ακτινοβιολογίας - ακτινοθεραπείας

Το βιβλίο απευθύνεται σε φοιτητές Ιατρικής, φοιτητές Τεχνολογικών Ιδρυμάτων (ακτινολόγους - ραδιολόγους), τεχνολόγους ακτινοθεραπείας, φυσικούς ιατρικής- ακτινοφυσικούς- (εκπαιδευόμενους - εκπαιδευμένους), ιατρούς ακτινολόγους, ογκολόγους- παθολόγους, ειδικευόμενους και ειδικευμένους ιατρούς στην ακ...

Τεχνικές προσδιορισμού προγράμματος σπουδών στην ιατρική

Μονογραφία στην οποία γίνεται προσπάθεια να παρουσιασθεί ένας αριθμός τεχνικών με την οποία μπορεί ο εκπαιδευτής στην Ιατρική να προσδιορίσει το ζωτικό θέμα της διδακτέας ύλης του μαθήματος το οποίο τον ενδιαφέρει ...

Συστηματική ερμηνεία ηλεκτροκαρδιογραφήματος

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε φοιτητές Ιατρικής και νέους γιατρούς και φιλοδοξεί να κάνει την ερμηνεία του ηλεκτροκαρδιογραφήματος εύκολη και διασκεδαστική. ...

Απαντήσεις σε ερωτήσεις εξετάσεων για την ειδικότητα της καρδιολογίας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Απαντήσεις σε ερωτήσεις εξετάσεων για την ειδικότητα της καρδιολογίας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Απαντήσεις σε ερωτήσεις εξετάσεων για την ειδικότητα της καρδιολογίας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Θέματα πολλαπλής επιλογής

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Θέματα πολλαπλής επιλογής στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Θέματα πολλαπλής επιλογής, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Διαγωνισμοί πρόσληψης εκπαιδευτικών, κλάδος ιατρών, οδοντιάτρων, φαρμακοποιών και νοσηλευτών
Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...