Βιβλία

Ρήματα με μια ματιά: Γερμανικά

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ρήματα με μια ματιά: Γερμανικά στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ρήματα με μια ματιά: Γερμανικά, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Γραμματική με μια ματιά: Γερμανικά

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Γραμματική με μια ματιά: Γερμανικά στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Γραμματική με μια ματιά: Γερμανικά, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Γερμανική γραμματική και συντακτικό

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Γερμανική γραμματική και συντακτικό στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Γερμανική γραμματική και συντακτικό, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αναλυτική γερμανική γραμματική

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αναλυτική γερμανική γραμματική στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αναλυτική γερμανική γραμματική, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Γερμανική γραμματική

Ουσιαστικά και άρθρα (αναγνώριση γένους, σύνθετα ουσιαστικά, πληθυντικός, πτώσεις, άρθρα, ...). Προθέσεις (με αιτιατική, δοτική, γενική, ...). Επίθετα και επιρρήματα (δεικτικά και περιγραφικά επίθετα, προσδιοριστικά και κτητικά, παραθετικά, επιρρήματα, θέση, ιδιωματισμοί, ...). Αριθμοί, ημερομηνίες,...

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...