Βιβλία

Σελίδα αποτελεσμάτων 1 απο 5
Φαρμακολογία της σύγχρονης αυτοθεραπείας

Παρά τον πληθωρισμό θεραπευτικών σχημάτων εγκεκριμένων φαρμάκων για την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων υγείας, ο πληθυσμός στρέφεται σε "εύκολες" λύσεις αυτοθεραπείας. Η χρήση φυτικών παρασκευασμάτων εκλαμβάνεται ως ένα άμεσο και ακίνδυνο μέσον. Τα άρθρα που αναφέρονται σε βιβλιογραφικές πηγές...

Psychopharmacological Issues in Pregnancy and lactation

The book is dealing with the affect of a pharmaceutical agent that might have on: a) Spontaneous Abortion or Miscarriage. b) Morphological Teratogenesis / Impact on Fetal Intrauterine Growth. c) Neonatal Toxicity or Withdrawal Syndrome d) Neuro-behavioural teratogenesis. ...

Εγχειρίδιο ψυχοφαρμακολογίας κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Εγχειρίδιο ψυχοφαρμακολογίας κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Εγχειρίδιο ψυχοφαρμακολογίας κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ιατρική φαρμακολογία με μια ματιά

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ιατρική φαρμακολογία με μια ματιά στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ιατρική φαρμακολογία με μια ματιά, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ιατρική φαρµακολογία

Η σειρά "Master Medicine" περιλαμβάνει βασικά εγχειρίδια για τους φοιτητές της ιατρικής. Κάθε βιβλίο περιέχει ουσιώδη στοιχεία για ένα αντικείμενο και πολλές ασκήσεις αυτοαξιολόγησης, με πλήρεις απαντήσεις. Με τη σειρά "Master Medicine" προσφέρεται στους φοιτητές ένα πλήρες σύνολο βοηθημάτων για τη...

Φαρμακευτική ανάλυση

Η νέα έκδοση της φαρμακευτικής Aνάλυσης Watson θα χαιρετηθεί από όλους τους σπουδαστές της φαρμακολογίας, της φαρμακευτικής επιστήμης, της χημείας, και των σχετικών πεδίων. Η ενθουσιώδης απάντηση στην πρώτη έκδοση ήταν άμεση, και το βιβλίο είναι τώρα γνωστό και αναγνωρισμένο διεθνώς για τη σαφήνε...

Μοριακή φαρμακολογία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Μοριακή φαρμακολογία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Μοριακή φαρμακολογία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Μοριακή και κλινική φαρμακολογία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Μοριακή και κλινική φαρμακολογία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Μοριακή και κλινική φαρμακολογία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Φαρμακοδιατροφική

Η τροφή εχθρός ή σύμμαχος στη φαρμακοθεραπεία; Τι επιτρέπεται, τι απαγορεύεται να τρώει ο ασθενής όταν παίρνει ένα φάρμακο, πότε να παίρνει το φάρμακο σε σχέση με τα γεύματα, τι δίαιτα πρέπει να ακολουθήσει για την πάθηση για την οποία χρησιμοποιείται το φάρμακό του, ποια τρόφιμα επιδεινώνουν την πά...

Φαρμακολογία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Φαρμακολογία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Φαρμακολογία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Κλινική φυτοθεραπεία - φαρμακοθεραπεία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Κλινική φυτοθεραπεία - φαρμακοθεραπεία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Κλινική φυτοθεραπεία - φαρμακοθεραπεία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Εγχειρίδιο φαρμακολογίας

Το "Εγχειρίδιο φαρμακολογίας" περιγράφει με λέξεις και εικόνες τη μελέτη των φαρμάκων που χρησιμοποιούνται στη ιατρική θεραπεία. Η γενική φαρμακολογία εξετάζει τις μορφές της δοσολογίας, την απορρόφηση, την κατανομή και την αποβολή· η συστηματική φαρμακολογία παρουσιάζει διάφορες ομάδες φαρμάκων με ...

Ιατροφαρμακευτικός οδηγός 2007

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ιατροφαρμακευτικός οδηγός 2007 στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ιατροφαρμακευτικός οδηγός 2007, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Θέματα μοριακής φαρμακολογίας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Θέματα μοριακής φαρμακολογίας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Θέματα μοριακής φαρμακολογίας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Χορήγηση φαρμάκων στη νεφρική ανεπάρκεια

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Χορήγηση φαρμάκων στη νεφρική ανεπάρκεια στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Χορήγηση φαρμάκων στη νεφρική ανεπάρκεια, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Φάρμακα στην καρδιολογία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Φάρμακα στην καρδιολογία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Φάρμακα στην καρδιολογία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Κλινική φαρμακευτική και θεραπευτική

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Κλινική φαρμακευτική και θεραπευτική στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Κλινική φαρμακευτική και θεραπευτική, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Κλινική φαρμακοκινητική

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Κλινική φαρμακοκινητική στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Κλινική φαρμακοκινητική, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ανόργανη φαρμακευτική χημεία

Το βιβλίο αποτελείται από 10 κεφάλαια, στο καθένα από τα οποία δίνεται μια γενική εικόνα της ομάδας όπου ανήκει το κάθε στοιχείο, και ακολουθούν οι σπουδαιότερες ενώσεις του. Αναφέρεται η ονομασία του ανόργανου φαρμάκου, ο χημικός του τύπος και η ατομική ή μοριακή του μάζα. Σε ειδικές παραγράφους αν...

Βασική και κλινική φαρμακολογία

Η "Βασική και κλινική φαρμακολογία" του Bertram G. Katzung έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προάγει την αλληλεπίδραση του φοιτητή με το μαθησιακό υλικό. Όπως επισημαίνει ο συγγραφέας, το βιβλίο προορίζεται για τους φοιτητές της ιατρικής, φαρμακευτικής, για τους σπουδαστές επιστημών υγείας, αλλά και για ...

Σελίδα αποτελεσμάτων 1 απο 5
Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...