Βιβλία

Η πίπα του Στάλιν και άλλα (αντι)σοβιετικά ανέκδοτα

Τα αντικαθεστωτικά ανέκδοτα στην ΕΣΣΔ και στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης υπήρξαν ένα φαινόμενο με τεράστια έκταση, διάρκεια και ποικιλία, παρά τις συνέπειες που υφίσταντο όσοι τα αναπαρήγαν. Στο ανά χείρας βιβλίο ανθολογούνται περί τα 160 αντιπροσωπευτικά (αντι)σοβιετικά ανέκδοτα, που προέρχονται...

Ένας Ρώσος ποιητής προτιμά τους μεγάλους νέγρους Fuck off Amerika

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ένας Ρώσος ποιητής προτιμά τους μεγάλους νέγρους Fuck off Amerika στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ένας Ρώσος ποιητής προτιμά τους μεγάλους νέγρους Fuck off Amerika, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Μεγάλοι Ρώσοι συγγραφείς

"[...] Ως "βιβλιοπόντικας" θυμήθηκα κάποια βιβλία και σκέφθηκα μια εργασία εφικτή για τον ποιητή, που θα ήταν και αξιόλογη και "διαβαστερή" (όπως λένε) για τους εκατόν τόσες χιλιάδες αναγνώστες του Φαντάζιο. O περίφημος άγγλος λογοτεχνικός κριτικός Tσαρλς Λαμπ, ο φίλος του Kόλεριτζ, είχε γράψει το T...

Η αρχή και το τέλος της σοβιετικής λογοτεχνίας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η αρχή και το τέλος της σοβιετικής λογοτεχνίας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η αρχή και το τέλος της σοβιετικής λογοτεχνίας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ο μεγάλος αμαρτωλός

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο μεγάλος αμαρτωλός στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο μεγάλος αμαρτωλός, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η γιατρειά του Ηλία Μούρομετς. Ο Ηλία Μούρομετς και το αηδόνι-ληστής

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η γιατρειά του Ηλία Μούρομετς. Ο Ηλία Μούρομετς και το αηδόνι-ληστής στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η γιατρειά του Ηλία Μούρομετς. Ο Ηλία Μούρομετς και το αηδόνι-ληστής, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ο Ντομπρίνια και ο Αλιόσα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο Ντομπρίνια και ο Αλιόσα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο Ντομπρίνια και ο Αλιόσα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ο κύριος από το Σαν Φραντσίσκο. Ωραία ζωή

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο κύριος από το Σαν Φραντσίσκο. Ωραία ζωή στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο κύριος από το Σαν Φραντσίσκο. Ωραία ζωή, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αφήγηση της εκστρατείας του Ίγκορ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αφήγηση της εκστρατείας του Ίγκορ στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αφήγηση της εκστρατείας του Ίγκορ, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Εχθροί

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Εχθροί στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Εχθροί, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ο μαύρος καλόγερος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο μαύρος καλόγερος στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο μαύρος καλόγερος, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Παιδικά χρόνια - εφηβικά χρόνια

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Παιδικά χρόνια - εφηβικά χρόνια στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Παιδικά χρόνια - εφηβικά χρόνια, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Βικτόρ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Βικτόρ στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Βικτόρ, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η ωδή του τράγου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η ωδή του τράγου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η ωδή του τράγου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...