Βιβλία

The Enterprise of Knowledge

This revised and partially restructured second edition of what was a pioneering text combines the best of the old with extensive new material to bring it up to date with contemporary affairs. In this second, revised, edition we have focused upon: -Clear explanations of essential logical concepts a...

Σκεπτέον

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Σκεπτέον στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Σκεπτέον, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

The Enterprise of Knowledge

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο The Enterprise of Knowledge στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το The Enterprise of Knowledge, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Σκιές του νου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Σκιές του νου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Σκιές του νου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Οι γνωσιακές επιστήμες

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Οι γνωσιακές επιστήμες στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Οι γνωσιακές επιστήμες, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Γνωσιοεπιστήμη

Σ' αυτό το σύντομο, προσιτό και ευχάριστο βιβλίο, ο Alvin Goldman επισκοπεί με τρόπο αριστοτεχνικό το πρόσφατο γνωσιοεπιστημονικό έργο, αυτό που έχει ιδιαίτερη σπουδαιότητα για τη φιλοσοφία. Ο Goldman συνοψίζει τις πιο πλούσιες σε ιδέες ερευνητικές εργασίες στη γνωσιακή και στην κοινωνική ψυχολογία....

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...