Βιβλία

Σελίδα αποτελεσμάτων 1 απο 30
Όσιος Ιάκωβος ο εν Ευβοία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Όσιος Ιάκωβος ο εν Ευβοία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Όσιος Ιάκωβος ο εν Ευβοία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αγία Βαρβάρα η μεγαλομάρτυς

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αγία Βαρβάρα η μεγαλομάρτυς στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αγία Βαρβάρα η μεγαλομάρτυς, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ένας άγιος της άγονης γραμμής

Ο Νεόφυτος ο Αμοργίνος είναι ένας από αυτούς τους λιγότερο γνωστούς αγίους που αποτέλεσαν ένα πνευματικό ξέφωτο μαρτυρικού ηρωισμού και συνάμα απόδειξη της δύναμης της πίστης στα δύσκολα χρόνια της οθωμανικής κυριαρχίας στον ελλαδικό χώρο. Μαρτύρησε το 1558 και χρειάστηκε να περάσουν αρκετοί αιώνε...

Αγία Αικατερίνη η πάνσοφος και παρθενομάρτυς

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αγία Αικατερίνη η πάνσοφος και παρθενομάρτυς στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αγία Αικατερίνη η πάνσοφος και παρθενομάρτυς, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

A Hesychast from the Holy Mountain in the Heart of a City

Elder Porphyrios of Kavsokalyvia (1906-1991), who was formally glorified as a saint by the Holy Synod of the Ecumenical Patriarchate in November 2013, has long been acknowledged and recognized as a luminary and spiritual guide with the special grace of 'clear sight'. His life was particularly remark...

Ο δικός μας Παΐσιος

Οι Άγιοι και οι Αγίες της Εκκλησίας μας δεν είναι "μεταφυσικά όντα". Υπήρξαν άνθρωποι, άντρες και γυναίκες που με την αγιότητα του βίου τους ενέπνευσαν όσο ζούσαν τα πνευματικά τους παιδιά και τους άλλους ανθρώπους που βρέθηκαν κοντά τους. Μια τέτοια μορφή είναι και ο όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης. ...

Ματωμένη αρχόντισσα

Συγκλονιστική αφηγηματική βιογραφία της αγίας Περπέτουας. Ο συγγραφέας μένει πιστός στην αληθινή ιστορία του βίου και του μαρτυρίου της, όπως εκτίθεται στις αυθεντικές αρχαίες πηγές.....

Θαυμαστός ο Θεός

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Θαυμαστός ο Θεός στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Θαυμαστός ο Θεός, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Άγιος Φανούριος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Άγιος Φανούριος στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Άγιος Φανούριος, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ο Άγιος Πορφύριος

"Ξέρεις τι θα πάθουν αυτοί που πάνε και στην εκκλησία και στην Σχολή του; Σχιζοφρένεια θα πάθουν... Και να σου εξηγήσω τι εννοώ; Όταν ένας άνθρωπος έχει το ένα πόδι σε μια βάρκα και το άλλο πόδι σε μια άλλη βάρκα τι θα πάθει; θα σκιστεί... Ε, αυτό θα πάθουν κι εκείνοι. Να του πεις ότι είναι προτι...

Ιωβ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ιωβ στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ιωβ, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Άγιος Χαράλαμπος ο ιερομάρτυς

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Άγιος Χαράλαμπος ο ιερομάρτυς στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Άγιος Χαράλαμπος ο ιερομάρτυς, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ο δίκαιος και πολύαθλος Ιωβ

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στον απλό άνθρωπο που δοκιμάζεται, θλίβεται, λοιρωδείται, χάνει προσφιλή πρόσωπα, χάνει την περιουσία του, αδικείται, χλευάζεται, εμπαίζεται, αλλά υπομένει και το σπουδαιότερο δεν χάνει τη πίστη του. Απορεί όμως και θέτει ορισμένα ερωτήματα, ίσως ακόμα προκαλεί τη δίκη του...

Άγιος Νικόλαος επίσκοπος Μύρων

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Άγιος Νικόλαος επίσκοπος Μύρων στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Άγιος Νικόλαος επίσκοπος Μύρων, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Άγιος Δημήτριος ο Μυροβλύτης

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Άγιος Δημήτριος ο Μυροβλύτης στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Άγιος Δημήτριος ο Μυροβλύτης, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος και βαπτιστής

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος και βαπτιστής στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος και βαπτιστής, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Άγιος Φανούριος ο Μεγαλομάρτυς

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Άγιος Φανούριος ο Μεγαλομάρτυς στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Άγιος Φανούριος ο Μεγαλομάρτυς, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αγία Παρασκευή η Θαυματουργός

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αγία Παρασκευή η Θαυματουργός στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αγία Παρασκευή η Θαυματουργός, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Άγιος Παντελεήμων ο Ιαματικός

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Άγιος Παντελεήμων ο Ιαματικός στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Άγιος Παντελεήμων ο Ιαματικός, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αγία Παρασκευή

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αγία Παρασκευή στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αγία Παρασκευή, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Σελίδα αποτελεσμάτων 1 απο 30
Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...