Βιβλία

Σελίδα αποτελεσμάτων 1 απο 30
Κοσμάς ο Αιτωλός και οι άγνωστες προφητείες

Ο Κοσμάς ο Αιτωλός, γνωστός και ως Πατροκοσμάς, ήταν Ελληνορθόδοξος μοναχός. Το 1961, ανακηρύχθηκε άγιος της Ορθόδοξης Εκκλησίας και εορτάζεται στις 24 Αυγούστου. Η δράση του συνδέεται με τον παλιότερο θρησκευτικό ουμανισμό και με τον Διαφωτισμό. Στον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό αποδίδεται μια σειρά κ...

Όσιος Βασιλίσκος της Σιβηρίας

Ο όσιος Βασιλίσκος ήταν ένα εκλεκτό σκεύος του Αγίου Πνεύματος. Αρχικά εγκαταστάθηκε στα δάση του Μπριάνσκ και της Σιβηρίας, όπου επιδόθηκε με μεγάλο ζήλο στην καρδιακή προσευχή. Ο ζήλος κι η επιμέλεια του στο ιερό αυτό έργο είχαν θαυμαστά αποτελέσματα στο φλογερό ασκητή. Με την πάροδο του χρόνου...

Αγιολογία

Πριν από πενήντα σχεδόν χρόνια, ανέθεσαν σε έναν, νεαρό τότε, κληρικό να γράψει ένα βιβλίο που να περιγράφει ουσιαστικά τον στόχο και τη διαδρομή της χριστιανικής πορείας. Αφού ο Θεός ζητάει από τα κτίσματά του να γίνουν αυτό που Εκείνος είναι (άγιοι γίνεσθε, ότι εγώ αγιός ειμί), κάθε συνειδητοποιη...

Η αγιοκατάταξις του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου

Εις την παρούσαν έκδοσιν εξιστορούνται τα σχετικά με την απόφασιν αγιοκατατάξεως του Γέροντος Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου και όσαι εκ των πρώτων εκδηλώσεων μετά την αγιοκατάτα ξιν αυτού περιήλθον εις γνώσιν μας....

Άγιος Χαράλαμπος ο Ιερομάρτυς

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Άγιος Χαράλαμπος ο Ιερομάρτυς στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Άγιος Χαράλαμπος ο Ιερομάρτυς, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Άγιος Αντώνιος ο Μέγας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Άγιος Αντώνιος ο Μέγας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Άγιος Αντώνιος ο Μέγας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Άγιος Δημήτριος ο Μυροβλήτης

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Άγιος Δημήτριος ο Μυροβλήτης στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Άγιος Δημήτριος ο Μυροβλήτης, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η Αγία Σοφία κ' οι θυγατέρες της Πίστις, Ελπίς, Αγάπη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η Αγία Σοφία κ' οι θυγατέρες της Πίστις, Ελπίς, Αγάπη στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η Αγία Σοφία κ' οι θυγατέρες της Πίστις, Ελπίς, Αγάπη, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Άγιος Γεώργιος ο τροπαιοφόρος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Άγιος Γεώργιος ο τροπαιοφόρος στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Άγιος Γεώργιος ο τροπαιοφόρος, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Όσιος Σάββας ο Ηγιασμένος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Όσιος Σάββας ο Ηγιασμένος στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Όσιος Σάββας ο Ηγιασμένος, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Άγιος Νικόλαος ο θαυματουργός

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Άγιος Νικόλαος ο θαυματουργός στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Άγιος Νικόλαος ο θαυματουργός, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Όσιος Ιάκωβος ο εν Ευβοία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Όσιος Ιάκωβος ο εν Ευβοία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Όσιος Ιάκωβος ο εν Ευβοία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αγία Βαρβάρα η μεγαλομάρτυς

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αγία Βαρβάρα η μεγαλομάρτυς στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αγία Βαρβάρα η μεγαλομάρτυς, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ένας άγιος της άγονης γραμμής

Ο Νεόφυτος ο Αμοργίνος είναι ένας από αυτούς τους λιγότερο γνωστούς αγίους που αποτέλεσαν ένα πνευματικό ξέφωτο μαρτυρικού ηρωισμού και συνάμα απόδειξη της δύναμης της πίστης στα δύσκολα χρόνια της οθωμανικής κυριαρχίας στον ελλαδικό χώρο. Μαρτύρησε το 1558 και χρειάστηκε να περάσουν αρκετοί αιώνε...

Αγία Αικατερίνη η πάνσοφος και παρθενομάρτυς

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αγία Αικατερίνη η πάνσοφος και παρθενομάρτυς στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αγία Αικατερίνη η πάνσοφος και παρθενομάρτυς, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

A Hesychast from the Holy Mountain in the Heart of a City

Elder Porphyrios of Kavsokalyvia (1906-1991), who was formally glorified as a saint by the Holy Synod of the Ecumenical Patriarchate in November 2013, has long been acknowledged and recognized as a luminary and spiritual guide with the special grace of 'clear sight'. His life was particularly remark...

Ο δικός μας Παΐσιος

Οι Άγιοι και οι Αγίες της Εκκλησίας μας δεν είναι "μεταφυσικά όντα". Υπήρξαν άνθρωποι, άντρες και γυναίκες που με την αγιότητα του βίου τους ενέπνευσαν όσο ζούσαν τα πνευματικά τους παιδιά και τους άλλους ανθρώπους που βρέθηκαν κοντά τους. Μια τέτοια μορφή είναι και ο όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης. ...

Ματωμένη αρχόντισσα

Συγκλονιστική αφηγηματική βιογραφία της αγίας Περπέτουας. Ο συγγραφέας μένει πιστός στην αληθινή ιστορία του βίου και του μαρτυρίου της, όπως εκτίθεται στις αυθεντικές αρχαίες πηγές.....

Θαυμαστός ο Θεός

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Θαυμαστός ο Θεός στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Θαυμαστός ο Θεός, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Άγιος Φανούριος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Άγιος Φανούριος στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Άγιος Φανούριος, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Σελίδα αποτελεσμάτων 1 απο 30
Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...