Βιβλία

Σελίδα αποτελεσμάτων 1 απο 2
Απών

"Τι ζήσαμε εμείς οι δύο: Όλα από την αρχή. Μέσα έξω. Έψαχνα ώρες, μέρες, νύχτες, την αρχή μιας αλήθειας. Μιας! Τίποτα... Το πλήρες κενό. Άδειασε το μυαλό μου κι η ψυχή μου. Μακάρι να 'χα μίσος μέσα μου. Το μίσος είναι αίσθημα ζωντανό. Μια τρύπα έχω, Σήφη. Μια τεράστια τρύπα. Μα δε λυπάμαι, γιατί απ'...

Λένη

Το βιβλίο αυτό είναι βασισμένο στο ομώνυμο τηλεοπτικό σενάριο της Μιρέλλας Παπαοικονόμου "Λένη". Η αφηγηματική απόδοση είναι της Βίκυς Αλικάκη. "Η ζωή περνούσε από δίπλα μου χωρίς να την αγγίζω... Την κοίταζα να φεύγει κι η ψυχή μου άδειαζε, τα χέρια μου πάγωναν, κι ο χρόνος χάραζε τη θλίψη στο π...

Ιωάννα της καρδιάς

"Δεν είναι πατέρας μου! Ούτε εσύ μάνα μου! Τόσα χρόνια μ' αφήσατε να ζω στο σκοτάδι, για να μην μπορώ να επιλέξω. Η ζωή μου μού ανήκει. Δεν είναι δική σας, να την κάνετε ό,τι θέλετε..." "Γιατί γεννήθηκα; Ποιος έρωτας μ' έβγαλε στη ζωή; Ποιος είναι ο άντρας που έγινε πατέρας μου και δεν ξέρει καν τη...

Μωβ ροζ

Το βιβλίο αυτό είναι βασισμένο στο ομώνυμο τηλεοπτικό σενάριο της Μιρέλλας Παπαοικονόμου "Μωβ-ροζ". Η αφηγηματική απόδοση είναι της Χαράς Δημητράτου. "Μωβ-ροζ" είναι τα χρώματα που παίρνει ο ουρανός, όταν η είναι στη δύση του. Μια συγκινητική ανθρώπινη ιστορία που διεισδύει βαθιά στις ψυχές των η...

Λένη

Το βιβλίο αυτό είναι βασισμένο στο ομώνυμο τηλεοπτικό σενάριο της Μιρέλλας Παπαοικονόμου "Λένη". Η αφηγηματική απόδοση είναι της Βίκυς Αλικάκη. "Η ζωή περνούσε από δίπλα μου χωρίς να την αγγίζω... Την κοίταζα να φεύγει κι η ψυχή μου άδειαζε, τα χέρια μου πάγωναν, κι ο χρόνος χάραζε τη θλίψη στο π...

Περί ανέμων και υδάτων

...Κάθε φορά που φτάνεις στην Κέρκυρα πολύ πρωί, όταν τα δροσερά σύννεφα δεν έχουν σηκωθεί απ' το Φρούριο, όλα τα παραμύθια στέκουν εκεί απέναντι, τυλιγμένα στην απαλή ομίχλη, και περιμένουν να καλωσορίσουν τον ταξιδιώτη. Στο νησί των Φαιάκων. Ακόμα -και για παντά- από δω, ο Οδυσσέας αγναντεύει την ...

Έτσι ξαφνικά

Εκείνο το βράδυ έβρεχε, έβρεχε πολύ... Θυμάμαι, βγήκα από το αμάξι και... έτσι όπως στεκόμουν και τον έβελπα να φεύγει... τα ρούχα μου κόλλησαν πάνω μου... Μετά από κει... τίποτα... ένα άσπρο πανί τα σκέπασε όλα. Πώς γίνεται; Έτσι ξαφνικά κάποιος δηλητηριάζει τις ψυχές μας και σβήνουν όλα... Ευτυχία...

Παράθυρο στον ήλιο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Παράθυρο στον ήλιο στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Παράθυρο στον ήλιο, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η συγγραφέας ντετέκτιβ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η συγγραφέας ντετέκτιβ στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η συγγραφέας ντετέκτιβ, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Κράτα το παρελθόν στο ψυγείο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Κράτα το παρελθόν στο ψυγείο στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Κράτα το παρελθόν στο ψυγείο, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ποιος παγίδευσε την Άλις;

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ποιος παγίδευσε την Άλις; στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ποιος παγίδευσε την Άλις;, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αυτοί που λένε

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αυτοί που λένε στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αυτοί που λένε, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ποιος είπε ότι ήταν όνειρο;

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ποιος είπε ότι ήταν όνειρο; στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ποιος είπε ότι ήταν όνειρο;, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ουδέν πρόβλημα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ουδέν πρόβλημα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ουδέν πρόβλημα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ανατομία ενός εγκλήματος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ανατομία ενός εγκλήματος στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ανατομία ενός εγκλήματος, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Σημαδεύοντας το στόχο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Σημαδεύοντας το στόχο στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Σημαδεύοντας το στόχο, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Καβάφης

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Καβάφης στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Καβάφης, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Εύα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Εύα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Εύα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Οι Καλουζάρι

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Οι Καλουζάρι στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Οι Καλουζάρι, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Τίγρη, τίγρη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Τίγρη, τίγρη στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Τίγρη, τίγρη, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Σελίδα αποτελεσμάτων 1 απο 2
Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...