Βιβλία

Τα κουνούπια της Ελλάδας

Κύριος σκοπός του βιβλίου είναι να προσφέρει, σε όσους ασχολούνται με τα κουνούπια, τις κατάλληλες κλείδες προσδιορισμού των ελληνικών ειδών κουνουπιών, απαραίτητο πρωταρχικό στοιχείο για την καταπολέμησή τους. Το βιβλίο αποτελεί επιπλέον ένα ολοκληρωμένο βοήθημα για όσους ενδιαφέρονται να ενημε...

Υδρόβια εντομολογία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Υδρόβια εντομολογία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Υδρόβια εντομολογία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αρθόποδα και δημόσια υγεία

Το βιβλίο αναφέρεται στη βιολογία όλων των αρθροπόδων που ευθύνονται για την άμεση ή έμμεση μετάδοση των λοιμωδών νοσημάτων. Αποτελεί πρακτικό χρήσιμο οδηγό για την αποφυγή λοιμώξεων, αλλεργιών και παρασιτώσεων που προκαλούνται εξαιτίας τους, καθώς και για τα άμεσα μέτρα αντιμετώπισης και προστασία...

Δασική εντομολογία και ζωολογία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Δασική εντομολογία και ζωολογία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Δασική εντομολογία και ζωολογία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

The Butterflies of Greece

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο The Butterflies of Greece στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το The Butterflies of Greece, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Λοιμώξεις, παρασιτώσεις, αλλεργίες από αρθρόποδα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Λοιμώξεις, παρασιτώσεις, αλλεργίες από αρθρόποδα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Λοιμώξεις, παρασιτώσεις, αλλεργίες από αρθρόποδα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Εντομολογία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Εντομολογία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Εντομολογία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...