Βιβλία

Μονοκυστική εχινοκόκκωση - υδατίδωση

Αποτελεί μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της μονοκυστικής εχινοκόκκωσης (Echinococcus granulosus) - υδατίδωσης. Αναπτύσσονται τα μορφολογικά χαρακτηριστικά της ενήλικης και προνυμφικής μορφής του E. granulosus, καθώς και τα μορφολογικά χαρακτηριστικά των αβγών του παρασίτου. Επίσης, αναπτύσσονται οι τρό...

Ιατρική παρασιτολογία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ιατρική παρασιτολογία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ιατρική παρασιτολογία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Παράσιτα και παρασιτικά νοσήματα της στρουθοκαμήλου

Η μελέτη αυτή έχει στόχο να βοηθήσει τους κτηνιάτρους στην καλύτερη γνώση και αντιμετώπιση των παρασιτικών νοσημάτων της στρουθοκαμήλου. ...

Παρασιτικά νοσήματα των ζώων και του ανθρώπου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Παρασιτικά νοσήματα των ζώων και του ανθρώπου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Παρασιτικά νοσήματα των ζώων και του ανθρώπου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Θέματα παρασιτολογίας που ενδιαφέρουν τη δημόσια υγεία στην Ελλάδα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Θέματα παρασιτολογίας που ενδιαφέρουν τη δημόσια υγεία στην Ελλάδα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Θέματα παρασιτολογίας που ενδιαφέρουν τη δημόσια υγεία στην Ελλάδα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...