Βιβλία

Ουίλιαμ Σαίξπηρ, Η τέχνη της αγάπης

Η λογοτεχνική απεικόνιση του έρωτα, διά χειρός Σαίξπηρ, σε όλο της το μεγαλείο: 154 σονέτα. Αποσπάσματα από το best seller της Ελισαβετιανής εποχής, "Αφροδίτη και Άδωνης". Σκηνές από 13 θεατρικά έργα, που παίζονται από την εποχή του έως σήμερα και δεν έπαψαν ποτέ να συγκινούν την ανθρώπινη ψυχή. ...

Ανθολόγιο

Αναφορές... ... στην αγάπη, στον έρωτα ... στην αλήθεια στο ψέμα ... στις αρετές στα ελαττώματα ... στα γηρατειά ... στη δικαιοσύνη, στους νόμους ... στην εξουσία, στα αξιώματα, στο κράτος ... στον θάνατο ... στη θλίψη, στο θρήνο, στα δάκρυα ... στην ιατρική, στους γιατρούς ... στους κακού...

Ιστορία της αγγλικής λογοτεχνίας

Στόχος του παρόντος έργου των Τόμας και Λάλου είναι να λειτουργήσει ως έγκυρο εργαλείο εκτεταμένης διερεύνησης της Ιστορίας της Αγγλικής Λογοτεχνίας από την περίοδο της πρωτόγονης Αγγλικής έως τη ρομαντική αλλά και τη σύγχρονη εποχή. Για τους μη εξειδικευμένους αναγνώστες η δυναμική ενός ιστοριογραφ...

Δύσκολος δρόμος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Δύσκολος δρόμος στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Δύσκολος δρόμος, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

An Anthology of Nineteenth Century

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο An Anthology of Nineteenth Century στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το An Anthology of Nineteenth Century, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Σύντομη ιστορία της αγγλικής λογοτεχνίας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Σύντομη ιστορία της αγγλικής λογοτεχνίας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Σύντομη ιστορία της αγγλικής λογοτεχνίας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Τα τελευταία νέα του Άη-Βασίλη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Τα τελευταία νέα του Άη-Βασίλη στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Τα τελευταία νέα του Άη-Βασίλη, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η μπαλάντα και η πηγή

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η μπαλάντα και η πηγή στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η μπαλάντα και η πηγή, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Γράμματα στα κοριτσάκια και φωτογραφίες

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Γράμματα στα κοριτσάκια και φωτογραφίες στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Γράμματα στα κοριτσάκια και φωτογραφίες, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ο φτερωτός ταύρος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο φτερωτός ταύρος στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο φτερωτός ταύρος, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η ποίηση του Μπάιρον

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η ποίηση του Μπάιρον στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η ποίηση του Μπάιρον, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Τα καημένα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Τα καημένα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Τα καημένα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Το πρώτο μου φιλί

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Το πρώτο μου φιλί στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Το πρώτο μου φιλί, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ο βρυκόλακας. Ένα απόσπασμα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο βρυκόλακας. Ένα απόσπασμα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο βρυκόλακας. Ένα απόσπασμα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ο αισθησιαστής

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο αισθησιαστής στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο αισθησιαστής, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Μπέογουλφ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Μπέογουλφ στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Μπέογουλφ, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η κατάρα της Αθηνάς

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η κατάρα της Αθηνάς στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η κατάρα της Αθηνάς, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...