Βιβλία

Kosovo Under International Administration

Much has changed in Kosovo and the surrounding region since the NATO bombardment of the Federal Republic of Yugoslavia (FRY) in Spring 1999 and the subsequent arrival of UNMIK and KFOR in June 1999. However, the destabilising potential of the Kosovo conflict remains today largely intact. The underly...

Το Κόσοβο και οι αλβανικοί πληθυσμοί της Βαλκανικής

Tο βιβλίο εξετάζει τη θέση των Aλβανών στη Δυτική Bαλκανική, όπως διαμορφώθηκε μετά τη νατοϊκή επέμβαση στο Kόσοβο, που εγκαινίασε μία καινούρια φάση στην εξέλιξη του ζητήματος. Mετά από μία σύντομη ιστορική αναδρομή, αναλύεται η κρίση της τελευταίας τριετίας από πολιτική, διπλωματική και νομική άπο...

Κόσοβο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Κόσοβο στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Κόσοβο, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Κόσσοβο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Κόσσοβο στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Κόσσοβο, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η κρίση στο Κόσοβο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η κρίση στο Κόσοβο στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η κρίση στο Κόσοβο, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...