Δημιουργώντας την αγάπη

Δημιουργώντας την αγάπη

Το διάβασες;

Δημιουργώντας την αγάπη

«Ανατράφηκα πιστεύοντας ότι η αγάπη είναι εύκολη. Ότι ο καθένας που συνδέεται με δεσμούς αίματος αγαπά τα άλλα μέλη της οικογένειας με φυσικό τρόπο, και ότι όταν θα ερχόταν το πλήρωμα του χρόνου, θα ερωτευόμουν και θα ήξερα, φυσιολογικά, τι να κάνω για να αναπτυχθεί αυτή η αγάπη.

«Τώρα ξέρω ότι η αγάπη είναι πολύ δύσκολη. Η δημιουργία της αγάπης είναι αποκλειστικά δική μου απόφαση... Πάνω απ' όλα, απαιτεί μια άκαμπτη εντιμότητα, το κουράγιο να επιτρέψω σε έναν άλλο να με δει όπως πραγματικά είμαι...»

Στο "Δημιουργώντας την αγάπη", ο John Bradshaw δίνει έναν καινούργιο τρόπο για να κατανοήσουμε τις πιο κρίσιμες σχέσεις μας: με τους γονείς και τα παιδιά, με τους φίλους και τους συνεργάτες, με τον εαυτό μας, και με το Θεό.

Γραμμένο για τον καθένα που έχει ταλαιπωρηθεί από τις οδυνηρές σχέσεις και που αναζητεί ελπίδα και νέα κατεύθυνση, το "Δημιουργώντας την αγάπη" είναι ένα βιβλίο που αλλάζει τη ζωή.

Ενημέρωσε τους φίλους σου:
Διαχείρηση λιστών
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις και να διαχειριστείς λίστες επειδή δεν είσαι μέλος στο Bookland.gr.
Τα εγγεγραμμένα μέλη, μπορούν να δημιουργούν, να διαχειρίζονται και να μοιράζονται τις λίστες τους με τους φίλους τους. Κάνε εγγραφή τώρα στο Bookland.gr και ξεκίνα να μοιράζεσαι λίστες βιβλίων με τους φίλους σου!!!
Άλλα βιβλία από Bradshaw, John
Σχετικά με τον εκδότη
Λύχνος
Λύχνος
Πέτρας 16 104 44 Αθήνα
Το έχουν διαβάσει
Το διαβάζουν
Το θέλουν
Αφήστε το σχόλιο σας για το βιβλίο
σχόλια powered by Disqus
Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...