Εισαγωγή στην Java 2

Εισαγωγή στην Java 2

Το διάβασες;

Εισαγωγή στην Java 2

Η Java αποτελεί σήμερα την πιο δυναμική γλώσσα προγραμματισμού, η οποία, με την ανεξαρτησία από το σύστημα υλικού που τη χαρακτηρίζει έχει φέρει πραγματική επανάσταση στη δημιουργία εφαρμογών τόσο για το Internet όσο και για τα ενδοδίκτυα. Σκοπός του βιβλίου αυτού είναι να διδάξει με προσεκτικό και κατανοητό τρόπο τη γλώσσα Java και τα μυστικά της. Τα κεφάλαια έχουν οργανωθεί κατάλληλα, ώστε να διαβάζονται είτε με τη σειρά από την αρχή έως το τέλος, είτε να έχει τη δυνατότητα ο αναγνώστης να μελετήσει κάποια από αυτά και να παραλείψει κάποια άλλα. H παρουσίαση ξεκινάει από τα βασικά θέματα και φτάνει ως τα πιο προχωρημένα, όπως είναι τα servlets και τα JavaBeans. Καλύπτει την Java 2 Έκδοση 1.4.

Ενημέρωσε τους φίλους σου:
Διαχείρηση λιστών
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις και να διαχειριστείς λίστες επειδή δεν είσαι μέλος στο Bookland.gr.
Τα εγγεγραμμένα μέλη, μπορούν να δημιουργούν, να διαχειρίζονται και να μοιράζονται τις λίστες τους με τους φίλους τους. Κάνε εγγραφή τώρα στο Bookland.gr και ξεκίνα να μοιράζεσαι λίστες βιβλίων με τους φίλους σου!!!
Άλλα βιβλία από Λιακέας, Γιώργος
Σχετικά με τον εκδότη
Κλειδάριθμος
Κλειδάριθμος
Στουρνάρη 27β 106 82 Αθήνα
Το έχουν διαβάσει
Το διαβάζουν
Το θέλουν
Αφήστε το σχόλιο σας για το βιβλίο
  1. Βασίλης Κερασιώτης avatar

    Πολύ καλό βιβλίο που ξεκινά από ένα απλό hello world και φτάνει σε servlets και irc clients με αναλυτικά παραδείγματα και ασκήσεις

    Βασίλης Κερασιώτης στις 02-02-2014 16:11
σχόλια powered by Disqus
Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...