Εισαγωγή στην τεχνολογία νερού και αφαλάτωσης

Εισαγωγή στην τεχνολογία νερού και αφαλάτωσης

Το διάβασες;

Εισαγωγή στην τεχνολογία νερού και αφαλάτωσης

Το βιβλίο αυτό αποτελεί μία εισαγωγή στις τεχνολογίες κατεργασίας νερού και αφαλάτωσης. Η τεχνολογία νερού και αφαλάτωσης αποτελεί μία σύγχρονη αναγκαιότητα λαμβανομένου υπόψη των επιδράσεων του ανθρώπου στο περιβάλλον. Από την άλλη πλευρά η αλόγιστη χρήση και εξάντληση των φυσικών πόρων αλλά και η απαίτηση για συνεχώς αυξανόμενους ρυθμούς ανάπτυξης επιβάλλουν την χρήση τεραστίων ποσοτήτων νερού. Έτσι προκύπτει αβίαστα η τεράστια σημασία που έχουν οι τεχνολογίες κατεργασίας νερού και αφαλάτωσης.
Για την κατανόηση και εμβάθυνση των διεργασιών που παρουσιάζονται στο βιβλίο αυτό απαιτούνται μία ποικιλία βασικών γνώσεων από διάφορες επιστήμες κάποια στοιχεία των οποίων δίνονται στα κεφάλαια 1, 2 και 3. Στα υπόλοιπα κεφάλαια δίνονται οι βασικές αρχές κατεργασίας πόσιμου νερού, λυμάτων και αφαλάτωσης. Γίνεται προσπάθεια ώστε ο αναγνώστης μηχανικός ή όχι ολοκληρώνοντας την ανάγνωση του κάθε κεφαλαίου να έχει τη δυνατότητα υπολογισμών και σχεδιασμού των επί μέρους εγκαταστάσεων οιοδήποτε κατεργασίας έχει σχέση με το νερό. Παρουσιάζονται επίσης πλήθος παραδειγμάτων που αποτελούν τα περισσότερα μελέτες πραγματικών περιπτώσεων σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις κατεργασίας νερού. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

Ενημέρωσε τους φίλους σου:
Διαχείρηση λιστών
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις και να διαχειριστείς λίστες επειδή δεν είσαι μέλος στο Bookland.gr.
Τα εγγεγραμμένα μέλη, μπορούν να δημιουργούν, να διαχειρίζονται και να μοιράζονται τις λίστες τους με τους φίλους τους. Κάνε εγγραφή τώρα στο Bookland.gr και ξεκίνα να μοιράζεσαι λίστες βιβλίων με τους φίλους σου!!!
Άλλα βιβλία από Αυλωνίτης, Σταμάτης Α.
Σχετικά με τον εκδότη
Ίων
Ίων
Συμπληγάδων 7 121 31 Περιστέρι
Το έχουν διαβάσει
Το διαβάζουν
Το θέλουν
Αφήστε το σχόλιο σας για το βιβλίο
σχόλια powered by Disqus
Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...