Επεξεργασία εικόνας με τη χρήση του Photoshop CS στην εκπαίδευση

Επεξεργασία εικόνας με τη χρήση του Photoshop CS στην εκπαίδευση

Το διάβασες;

Επεξεργασία εικόνας με τη χρήση του Photoshop CS στην εκπαίδευση

Το βιβλίο " Δημιουργία και Επεξεργασία - Βιβλίο μαθητή, Πρακτικές Ασκήσεις" περιλαμβάνει πλήρη παρουσίαση του Photoshop CS. Ο αναγνώστης του θα μάθει γρήγορα και απλά μεθόδους και τεχνικές για τη δημιουργία και επεξεργασία εικόνων.
Το βιβλίο μαθητή περιλαμβάνει 20 μεγάλες ενότητες. Στο βιβλίο μαθητή ο χρήστης ξεκινά από την παρουσίαση του περιβάλλοντος του Photoshop CS, τη διαχείριση των αρχείων και τις βασικές λειτουργίες της εφαρμογής , στη συνέχεια εκτείνεται σε θέματα που αφορούν στις εκτυπώσεις στην επιλογή και επεξεργασία μεμονωμένων περιοχών, στους χρωματισμούς και τα γεμίσματα, στη σχεδίαση σχημάτων και διαδρομών, στην επεξεργασία και διόρθωση χρώματος, στις στρώσεις μιας εικόνας, στις μάσκες επιλογών και στα κανάλια χρώματος. Στο τέλος κάθε ενότητας υπάρχει ανακεφαλαίωση αλλά και ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο με τίτλο "Τι πρέπει να έχετε μάθει".

Ενημέρωσε τους φίλους σου:
Διαχείρηση λιστών
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις και να διαχειριστείς λίστες επειδή δεν είσαι μέλος στο Bookland.gr.
Τα εγγεγραμμένα μέλη, μπορούν να δημιουργούν, να διαχειρίζονται και να μοιράζονται τις λίστες τους με τους φίλους τους. Κάνε εγγραφή τώρα στο Bookland.gr και ξεκίνα να μοιράζεσαι λίστες βιβλίων με τους φίλους σου!!!
Άλλα βιβλία από Καλύβα, Ελένη
Σχετικά με τον εκδότη
Γκιούρδας Β.
Γκιούρδας Β.
Κερατσινίου 40 104 41 Αθήνα
Το έχουν διαβάσει
Το διαβάζουν
Το θέλουν
Αφήστε το σχόλιο σας για το βιβλίο
σχόλια powered by Disqus
Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...