Η εξέλιξη του λιμένος Πειραιώς κατά τον 20ό αιώνα

Η εξέλιξη του λιμένος Πειραιώς κατά τον 20ό αιώνα

Το διάβασες;

Η εξέλιξη του λιμένος Πειραιώς κατά τον 20ό αιώνα

Με τον τίτλο "Η εξέλιξη του λιμένος Πειραιώς κατά τον 20ό αιώνα", ο Γιώργος Ανωμερίτης συνέγραψε τα κείμενα, επεξεργάσθηκε το αρχειακό υλικό και επιμελήθηκε μια έκδοση, μέσα από την οποία διαχέεται η ιστορία του λιμανιού από το 1911 έως το 2011.

Σε μια καλαίσθητη έκδοση, η οποία αφιερώνεται στους εργαζόμενους του ΟΛΠ, εμπεριέχεται σπάνιο υλικό τόσο από τη φάση της ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑΣ ΛΙΜΕΝΟΣ (1911-1930), όσο και από τη φάση του ΟΛΠ (1930-2011), μέσα δηλαδή από τους δύο φορείς που λειτούργησαν το λιμάνι επί 100 χρόνια. Μια περίοδο, στην οποία το λιμάνι του Πειραιά μετασχηματίσθηκε σε εθνικό λιμάνι και σε ένα από τα μεγαλύτερα του κόσμου.

Όπως γράφει ο Γιώργος Ανωμερίτης, κλείνοντας το εισαγωγικό του σημείωμα "με αφορμή αυτό το βιβλίο, οφείλουμε όλοι, χωρίς αγκυλώσεις, να επαναδιατυπώσουμε την προοπτική του. Εξάλλου η Ιστορία, με τις κατακτήσεις και τα λάθη των διαχειριστών της, αποτελεί τη σημαντικότερη διδαχή προς το μέλλον".

Ενημέρωσε τους φίλους σου:
Διαχείρηση λιστών
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις και να διαχειριστείς λίστες επειδή δεν είσαι μέλος στο Bookland.gr.
Τα εγγεγραμμένα μέλη, μπορούν να δημιουργούν, να διαχειρίζονται και να μοιράζονται τις λίστες τους με τους φίλους τους. Κάνε εγγραφή τώρα στο Bookland.gr και ξεκίνα να μοιράζεσαι λίστες βιβλίων με τους φίλους σου!!!
Άλλα βιβλία από Ανωμερίτης, Γιώργος
Σχετικά με τον εκδότη
Ιστορικό Αρχείο Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς
Ιστορικό Αρχείο Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς
Ακτή Μιαούλη 10 185 38 Πειραιάς
Το έχουν διαβάσει
Το διαβάζουν
Το θέλουν
Αφήστε το σχόλιο σας για το βιβλίο
σχόλια powered by Disqus
Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...