Κλασικές μελωδίες για νέους πιανίστες

Κλασικές μελωδίες για νέους πιανίστες

Το διάβασες;

Κλασικές μελωδίες για νέους πιανίστες

Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει σαράντα γνωστές κλασικές μελωδίες διασκευασμένες για πιάνο, και έχει σαν στόχο να προσφέρει τη δυνατότητα στους νέους πιανίστες να απολαύσουν την ομορφιά των μουσικών αυτών θεμάτων, είτε σε σολιστική μορφή είτε σε μορφή ντουέτων, εμπλουτίζοντας το ρεπερτόριό τους από τα πρώτα στάδια σπουδών τους με κομμάτια ιδιαίτερα υψηλής αισθητικής από το παγκόσμιο κλασικό ρεπερτόριο. Αποτελεί δε το πρώτο μέρος της έκδοσης που θα ολοκληρωθεί με την κυκλοφορία και του δεύτερου τόμου.

Σημαντικό στοιχείο του βιβλίου το συνοδευτικό υλικό με την αντίστοιχη ηχογράφηση που μπορεί ο καθένας να ακούσει και να κατεβάσει ελεύθεραστο ιστότοπο Soundcloud.

Οι συγκεκριμένες διασκευές χαρακτηρίζονται από την απλότητα αλλά και την έμφαση στις λεπτομέρειες που αφορούν την τεχνική όσο και την ερμηνευτική πλευρά των κομματιών αυτών. Έτσι αποκτούν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού με αφορμή τα πρώτα στάδια της μουσικής εκπαίδευσης στα οποία κατ’ αρχήν στοχεύουν, επιτρέπουν και στους πιο προχωρημένους πιανίστες να απολαύσουν τη μικρή αυτή κλασική ανθολογία μέσα από μια αφαιρετική, συμπυκνωμένη εκδοχή των έργων αυτών.

Ενημέρωσε τους φίλους σου:
Διαχείρηση λιστών
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις και να διαχειριστείς λίστες επειδή δεν είσαι μέλος στο Bookland.gr.
Τα εγγεγραμμένα μέλη, μπορούν να δημιουργούν, να διαχειρίζονται και να μοιράζονται τις λίστες τους με τους φίλους τους. Κάνε εγγραφή τώρα στο Bookland.gr και ξεκίνα να μοιράζεσαι λίστες βιβλίων με τους φίλους σου!!!
Άλλα βιβλία από Άγνωστος
Σχετικά με τον εκδότη
Fagotto
Fagotto
Βαλτετσίου 15 106 80 Αθήνα
Το έχουν διαβάσει
Το διαβάζουν
Το θέλουν
Αφήστε το σχόλιο σας για το βιβλίο
σχόλια powered by Disqus
Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...