Μνήμη Ευάγγελου Κρουσταλάκη

Μνήμη Ευάγγελου Κρουσταλάκη

Το διάβασες;

Μνήμη Ευάγγελου Κρουσταλάκη

Ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης και τιμής για τη μεγάλη προσφορά του Ευάγγελου Κρουσταλάκη στη δικαιοσύνη και τη νομική επιστήμη, η Εταιρία Δικαστικών Μελετών και η Ένωση Αστικολόγων συνδιοργάνωσαν στις 31 Ιανουαρίου 2008 επιστημονική εκδήλωση στη μνήμη του με θέμα «Ο σεβασμός στην αξία του ανθρώπου». Στην εκδήλωση αυτή προήδρευσε ο επίτιμος Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Δημήτριος Γουργουράκης και υπήρξαν εισηγητές ο επίτιμος Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Παναγιώτης Δημόπουλος, ο επίτιμος Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Θεόδωρος Λαφαζάνος και οι καθηγητές της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Φίλιππος Δωρής και Ιωάννης Καράκωστας.

Επίσης εκφώνησαν σύντομες ομιλίες ο Πρόεδρος της εκδήλωσης Δημήτριος Γουργουράκης, ο Πρόεδρος της Εταιρίας Δικαστικών Μελετών Ιωάννης Χαμηλοθώρης και ο Γραμματέας της Εταιρίας αυτής Γεώργιος Κασιμάτης.

Στην παρούσα έκδοση (μνήμη Ευάγγελου Κρουσταλάκη) περιλαμβάνονται οι σχετικές εισηγήσεις και ομιλίες.

Ενημέρωσε τους φίλους σου:
Διαχείρηση λιστών
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις και να διαχειριστείς λίστες επειδή δεν είσαι μέλος στο Bookland.gr.
Τα εγγεγραμμένα μέλη, μπορούν να δημιουργούν, να διαχειρίζονται και να μοιράζονται τις λίστες τους με τους φίλους τους. Κάνε εγγραφή τώρα στο Bookland.gr και ξεκίνα να μοιράζεσαι λίστες βιβλίων με τους φίλους σου!!!
Άλλα βιβλία από Συλλογικό έργο
Σχετικά με τον εκδότη
Σάκκουλας Αντ. Ν.
Σάκκουλας Αντ. Ν.
Σόλωνος 69 106 79 Αθήνα
Το έχουν διαβάσει
Το διαβάζουν
Το θέλουν
Αφήστε το σχόλιο σας για το βιβλίο
σχόλια powered by Disqus
Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...