Όλα τα βότανα και οι βιταμίνες από το Α ως το Ω

Όλα τα βότανα και οι βιταμίνες από το Α ως το Ω

Το διάβασες;

Όλα τα βότανα και οι βιταμίνες από το Α ως το Ω

Η έκδοση αυτή είναι προϊόν μιας πολύχρονης μελέτης σχετικά με τις ευεργετικές ιδιότητες και τις ποικίλες χρήσεις όσων μας προσφέρει απλόχερα η μητέρα γη, κομμάτι των οποίων είναι και τα ελληνικά βότανα. Την έκδοση συμπληρώνει μία ολοκληρωμένη καταγραφή όλων των βιταμινών και των ιχνοστοιχείων, αναγκαίων για την υγεία και τη σωστή λειτουργία του οργανισμού.

Στην εποχή μας που η θεραπευτική δύναμη των βοτάνων είναι πλέον τεκμηριωμένη και κοινά αποδεκτή και το "Ιπποκράτειο δίδαγμα" για τη χρήση τους στην προαγωγή της υγείας του σώματος ( ο Ιπποκράτης ανέδειξε πρώτος τη θεραπευτική τους διάσταση) γίνεται πλέον πράξη, η παρούσα έκδοση μπορεί να γίνει ένα πολύτιμο εργαλείο. Οι αρχές άλλωστε της ιπποκρατικής προσέγγισης αποτελούν και αρχές της Ολιστικής και Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, με στόχο την πλήρη αρμονία ανάμεσα σε ανθρώπινο σώμα, ψυχή και φύση.

Πρόκειται για μια πλούσια έκδοση -δύο σε ένα- για τα Βότανα και τις βιταμίνες, αποτέλεσμα μακροχρόνιας έρευνας.

Είναι ένας πολυοδηγός που απαντά σε όλες τις απορίες και ερωτήσεις σχετικά με το πού μπορούμε να βρούμε κάποια βότανα, πώς μπορούμε να τα συλλέξουμε, να τα επεξεργαστούμε και πάνω απ' όλα να τα χρησιμοποιήσουμε για ιατρικούς σκοπούς.

Εκατόν είκοσι δώρα της φύσης σε ένα Αλφαβητάρι (τα βότανα συνοδεύονται και απ' το σχετικό σκίτσο).

Ενημέρωσε τους φίλους σου:
Διαχείρηση λιστών
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις και να διαχειριστείς λίστες επειδή δεν είσαι μέλος στο Bookland.gr.
Τα εγγεγραμμένα μέλη, μπορούν να δημιουργούν, να διαχειρίζονται και να μοιράζονται τις λίστες τους με τους φίλους τους. Κάνε εγγραφή τώρα στο Bookland.gr και ξεκίνα να μοιράζεσαι λίστες βιβλίων με τους φίλους σου!!!
Άλλα βιβλία από Λαλάκος, Αλέξανδρος
Σχετικά με τον εκδότη
Εκδόσεις Κομνηνός
Εκδόσεις Κομνηνός
Μάνης 5 Εξάρχεια
Το έχουν διαβάσει
Το διαβάζουν
Το θέλουν
Αφήστε το σχόλιο σας για το βιβλίο
σχόλια powered by Disqus
Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...