Το χιούμορ και οι Έλληνες πολιτικοί

Το χιούμορ και οι Έλληνες πολιτικοί

Το διάβασες;

Το χιούμορ και οι Έλληνες πολιτικοί

Αφιερωμένο στον αείμνηστο σεβαστό μου φίλο, δάσκαλο της πολιτικής Θανάση Κανελλόπουλο, ο οποίος διακρινόταν για το χιούμορ του! Εκείνος έλεγε: "Το γέλιο ως εποικοδομητικός παράγοντας της ανθρώπινης συμβίωσης παίζει αναμφισβήτητα τεράστιο ρόλο. Το γέλιο είναι η συντομότερη απόσταση ανάμεσα στους ανθρώπους. Αν ο κόσμος ζει, είναι γιατί γελά. Ας βιαστούμε λοιπόν να γελάσουμε πριν υποχρεωθούμε να κλάψουμε! Το χιούμορ εξυψώνει, ταπεινώνει, διδάσκει, πείθει, εγκρίνει, αποτρέπει, συμφιλιώνει, ημερεύει!"

Στο βιβλίο αυτό έχω συλλέξει διάφορα ανέκδοτα που ειπώθηκαν κυρίως από παλιούς και σύγχρονους πολιτικούς, όπως επίσης και διάφορα χαριτολογήματα που είπαν δημοσιογράφοι και άλλοι για πολιτικούς - και όχι μόνο. Μερικά από αυτά έχουν γραφεί και άλλα έχουν ειπωθεί από τον Θανάση Κανελλόπουλο. Είχα δεν την τύχη να ακούσω πολλά να τα διηγείται ο ίδιος, με τον δικό του χαριτωμένο τρόπο, κατά το μικρό διάστημα που υπηρέτησα δίπλα του ως Γενικός Γραμματέας στην Αντιπροεδρία της Κυβερνήσεως.

Ενημέρωσε τους φίλους σου:
Διαχείρηση λιστών
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις και να διαχειριστείς λίστες επειδή δεν είσαι μέλος στο Bookland.gr.
Τα εγγεγραμμένα μέλη, μπορούν να δημιουργούν, να διαχειρίζονται και να μοιράζονται τις λίστες τους με τους φίλους τους. Κάνε εγγραφή τώρα στο Bookland.gr και ξεκίνα να μοιράζεσαι λίστες βιβλίων με τους φίλους σου!!!
Άλλα βιβλία από Μαλεβίτης, Ηλίας
Σχετικά με τον εκδότη
Εκδόσεις Πατάκη
Εκδόσεις Πατάκη
Παναγή Τσαλδάρη 38 (πρ. Πειραιώς), 104 37 Αθήνα
Το έχουν διαβάσει
Το διαβάζουν
Το θέλουν
Αφήστε το σχόλιο σας για το βιβλίο
σχόλια powered by Disqus
Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...